Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvod

Naša manekenka i bivši nogometaš na ratnoj nozi: On joj je dužan, a ona unajmila odvjetnicu

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
27.11.2019.
u 12:05

Manekenka Iva Radić i bivši nogometaš Boško Balaban službeno su se rastali ljetos, a nekadašnja Kraljica Hrvatske sada traži podjelu bračne stečevine.

O završetku braku Ive Radić i Boška Balabana nagađalo se prethodne dvije godine, a razvod je službeno uslijedio ovog ljeta, točnije u lipnju. Naime, Iva je 31. srpnja 2019. zatražila i podjelu bračne stečevine, za koje ročište zasad nije zakazano, pišu 24 sata.

Bivša manekenka, prema saznanjima medija, angažirala je odvjetnicu, a Boška još nitko ne brani. Međutim, sukobima između bivših supružnika ne nazire se kraj. Iva je od Boška zatražila da plati 6432,96 kuna pričuve za stan na Remetskom kamenjaku u Zagrebu, gdje je Iva suvlasnik zgrade, a na istoj adresi Boško je prijavljen. Ona navodi kako nije plaćao zajedničku pričuvu u iznosu od 201 kune od 1. kolovoza 2016. do 1. rujna 2019. godine.

Radić je nakon razvoda ostala živjeti na toj adresi s njihovo troje djece, a Boško se navodno preselio u susjedstvo pjevačice Severine – nedaleko od Kozjaka u Zagrebu. Prije dvije godine za medije je komentirao odnos s Ivom rekavši kako "to više nije bilo to".

– Bilo je neslaganja i svađa. Nije bilo prevelike sreće zajedno. Nismo dugo premišljali o razvodu. Svatko se na svoj način promijenio tijekom svih tih godina koje su prošle – kazao je tada i ističući da nemaju problema nakon razvoda, odnosno da su dogovorili podjelu imovine mimo suda.

U lipnju 2017. započeli su odvojeni život te je Boško preselio u unajmljeni stan, a spomenutu nekretninu prepisao je na Ivu.

– Prepisao sam taj stan na Ivu čim sam ga kupio – rekao je tada.

Par se upoznao 2000. godine, a priča se da je Balaban dugo pokušavao pridobiti Ivinu pažnju koja u početku nije bila zainteresirana za njega. Međutim, kad je potpisao za Aston Villu, Iva mu se javila i pitala ga je li još zainteresiran za kavu. Godinu dana kasnije vjenčali su se kod matičara u Dubrovniku, a o krizi u njihovu braku počelo se šuškati 2013. 

Komentara 39

PI
pop ivan tolj
13:06 27.11.2019.

ona živi u stanu a on da plaća pričuvu. A tek poziv na kavu nakon potpisivanja ugovora....bez komentara.

IN
inox14
12:58 27.11.2019.

Nazvala ga kad je potpisao za Aston Villu. To se zove ljubav na drugi pogled. E Bole baš si topina

Avatar links
links
13:10 27.11.2019.

a jeli dijele i njenu imovinu? ipak je ona zaradila pojavljujući se na otvaranjima butika, ćevadžbinica, rodjendana todorićevih kćerkica... trebalo je to izgurati i još se naslikavati po Maldivima, Dubajiu... trebalo je to izdržati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije