Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanje

Ovako je Trump odgovorio na prostački napad Roberta De Nira

Donald Trump
Foto: Eric Thayer/REUTERS/PIXSELL
1/6
13.06.2018.
u 11:47

Robert De Niro, osoba s vrlo niskim kvocijentom inteligencije, primio je u filmovima previše udaraca u glavu od pravih boksača, napisao je Trump na Twitteru

Američki predsjednik Donald Trump uzvratio je na prostački napad Oscarom nagrađenog glumca Roberta De Nira te ga nazvao "osobom s vrlo niskim kvocijentom inteligencije", prenosi u srijedu Reuters.

De Niro je tijekom ceremonije dodjele nagrade Tony, na pozornici newyorškog Radio City Music Halla, najavljujući glazbenika Brucea Springsteena, iznenada uzviknuo: "Reći ću samo jednu stvar. J***š Trumpa!" Svečanost se prenosila uživo, a nagrade Tony dodjeljuju se za najbolje predstave na Broadwayu.  Prošle godine ceremoniju je gledalo šest milijuna ljudi. 

Dva dana nakon De Nirova ispada, Trump je kazao da je vidio taj isječak i da "istinski vjeruje da je glumac možda bunovan jer pati od ozljede mozga".

"Robert De Niro, osoba s vrlo niskim kvocijentom inteligencije, primio je u filmovima previše udaraca u glavu od pravih boksača. Gledao sam ga sinoć i istinski vjerujem da je možda bunovan i glavinjav zbog ozljede mozga", napisao je Trump na Twitteru.

"Pretpostavljam da ne shvaća da je stanje ekonomije bolje nego ikada, zaposlenost je rekordno visoka, a mnoge kompanije vraćaju se u zemlju. Probudi se Teturavi!" dopisao je Trump.

Proslavljeni hollywoodski glumac De Niro dobio je Oscara za ulogu američkog boksača Jakea LaMotte u filmu "Pobješnjeli bik" iz 1980. U boksački ring vratio se 2013. u filmu "Grudge Match", a 2016. u filmu "Hands of Stone" glumio je boksačkog trenera.

Donald Trump
1/16
Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
14:15 13.06.2018.

Bravo Trumo!

DU
Deleted user
15:07 13.06.2018.

punchy :D svaka cast de niru na ulogama prije 50 godina ali zadnjih destljeca je ispuhani balon

Avatar 123456
123456
15:15 13.06.2018.

bravo care - hahahahahahahahahahahahahahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije