Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 14 GODINA

Igor Bobić odlazi s RTL-a!

Igor Bobić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
12.06.2018.
u 18:12

– Nakon 14 godina Igor Bobić odlazi s RTL-a. Zahvaljujemo mu na svemu i želimo mu puno sreće u daljnjim poslovnim izazovima – službena je izjava RTL-a o njihovom donedavnom kolegi koji više nije dio tima RTL televizije

Igor Bobić, glavni urednik i jedno od zaštitnih lica Informativnog programa RTL-a, odlučio se za nove izazove u karijeri i raskid suradnje s poznatom televizijskom kućom.

– Nakon 14 godina Igor Bobić odlazi s RTL-a. Zahvaljujemo mu na svemu i želimo mu puno sreće u daljnjim poslovnim izazovima – službena je izjava RTL-a o njihovom donedavnom kolegi koji više nije dio tima RTL televizije. O novom angažmanu, gdje i kada Bobić prelazi, još uvijek nije poznato.

 

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
19:13 12.06.2018.

Neki Igor Bobić je bio na RTL-u?

FA
fake
19:30 12.06.2018.

A sad na N1."Krasne TV, i jedna i druga.Bitno da je RTL na teletext odmah stavio naslov "Hrvat divljao po kolodvoru" (u Munchenu).Kakva divna vijest za RTL da to objavi.

SO
SoloHan
19:33 12.06.2018.

Sa prospskog RTL a na projugoslavenski N1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije