Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje života

Ostvario san! Kanye West i njegova misna slavlja okupljaju brojne hollywoodske face

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
20.09.2019.
u 12:16

Prve misne službe započele su u njegovu domu, a vrlo brzo proširile su se diljem Amerike.

Imao sam tu ideju da osnujem crkvu još prije, a onda sam 2019. rekao: “Neću pustiti da nedjelja prođe a da to ne napravim “– rekao je reper Kanye West, koji je ostvario san i nedjeljom drži mise.

Mediji objašnjavaju njegove nedjeljne mise kao održavanje tradicije gospel koncerata. Radi se o klasičnom gospel zvuku, s malo izmijenjenim tekstovima koje je pjevač odlučio podići na duhovnu razinu. Prve misne službe započele su u njegovu domu, a vrlo brzo proširile su se diljem Amerike. Zanimljivo je da je majka njegove supruge, reality zvijezda Kris Jenner, suvlasnica jedne crkve u Kaliforniji. Ona, kao i ostatak klana Kardashian-Jenner podržava Westa pojavljujući se na organiziranim misnim slavljima.

Foto: Profimedia

Svi koji dođu na ovo misno slavlje moraju potpisati ugovor o čuvanju tajnosti podataka, a cijeli obred traje oko 60 minuta kako se ne bi otkrila lokacija događaja. Iako se radi većinom o pjevanju, Kanye ponekad drži i monologe. Zboristi nose uniforme koja se sastoji od komada iz njegove Yeezy kolekcije koju im je donirao.

– Odjeću i cipele dobiju besplatno ili nekoliko dana prije ili na sam dan. Obično nose bijelo, ali West izvlači punu Yeezy paletu – od maslinasto-bež, grafitne do crne boje – prenose mediji. Kid Cudi, Diplo, Courtney Love, DMX, Orlando Bloom i Katy Perry samo su neki za koje se šuška da su bili dio njegovih misnih slavlja, a nedavno je jedan od sudionika snimio glumca Brada Pitta koji je otvoreno progovorio o tom iskustvu.

– Mislim da on tamo radi nešto zaista posebno. To je čisto slavlje života i ljudi i stvarno je divno. Stvarno jest – oduševljen je Pitt.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
12:23 20.09.2019.

Calling on Thanos!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije