Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog nesretne ljubavi

Spriječio tragediju: Uletio u sobu i spasio slavnu pjevačicu od samoubojstva

Foto: Profimedia
1/6
18.09.2019.
u 12:51

Za skoro tragičnu situaciju koja se dogodila godinama prije, 73-godišnja pjevačica Dolly Parton smatra da je to bio Božji znak.

Popularna country pjevačica Dolly Parton iznenadila je svojim priznanjem o želji za samoubojstvom.

Naime, nakon ljubavnih problema, pjevačica si je htjela oduzeti život. Priznala je da samo što nije povukla okidač pištolja kada je njezin ljubimac, bostonski terijer Popeye, uletio u sobu dok je ona sjedila i razmišljala o tome, piše Mirror.

Foto: Curtis Hilbun/Press Association/PIXSELL

– Jedno popodne sjedila sam gore u svojoj spavaćoj sobi kad sam u noćnom ormariću primijetila pištolj koji držim zbog provalnika. Dugo sam ga gledala. Čim sam ga podignula, samo da ga primim i pogledam, na tren naš mali pas, Popeye, došao je trčeći po stubama. Zvuk njegovih šapa vratio me u stvarnost i iznenada sam se smrznula. Spustila sam pištolj. I onda sam molila – objasnila je Dolly u jednom intervjuu koji je objavljen u knjizi ''Dolly On Dolly: Interviews and Encounters with Dolly Parton''.

Pjevačica, 73-godišnjakinja, smatra da je to bio Božji znak. – Mislim da to ne bih učinila, ubila se, ali ne mogu reći sa sigurnošću. Sad kad sam prošla taj grozni trenutak, mogu razumjeti tu mogućnosti čak i za nekoga čvrstog poput mene ako bol postane dovoljno jaka – rekla je Parton.

Dolly u knjizi opisuje i odrastanje u Tennesseeju, kao najstarija od 12 djece iz obitelji. Naime, njezina obitelj bila je toliko siromašna da su se ona i njezina braća i sestre morali kupati u lokalnoj rijeci i da je bilo dobro ako je jedan od njih mokrio u krevet koji su dijelili jer ih je to grijalo.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
Violeta098
14:17 18.09.2019.

Jel ima 72 ili 73g,odlučite se..

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:17 18.09.2019.

E a ovo sa grijanjem - jel ona uopće vidjela škole?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije