Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škakljiva situacija

Oženjeni pjevač glumicu držao za ruku, a ona mu mazila nogu

Foto: Profimedia
1/3
24.11.2019.
u 18:16

Naime, bivši član grupe NSYNC je u braku s glumicom Jessicom Biel od 2012. godine i imaju četverogodišnjeg sina.

Američki glazbenik Justin Timberlake viđen je u društvu  tamnopute glumice Alishe Wainwright u baru u New Orleansu.

Pjevač je glumicu držao za ruku, a ona ga je mazila po nozi. Zanimljivo je da Timberlake nije nosio vjenčani prsten. Zbog fotografija na kojima se oboje nalaze i koje su počele kružiti internetom, mnogi obožavatelji su zaključili da Justin vara suprugu. Strani mediji pišu kako glumica i pjevač tvrde da između njih ne postoji ništa ozbiljno.

Naime, bivši član grupe NSYNC je u braku s glumicom Jessicom Biel od 2012. godine i imaju četverogodišnjeg sina.

Podsjetimo, Biel je ljetos izazvala je bijes javnosti nakon što se fotografirala s Robertom F. Kennedyjem, poznatim zagovornikom i aktivistom pokreta protiv cijepljenja djece.
Fanovi su istraživali istražuju njezine ranije izjave kako bi ustvrdili da je Jessica stvarno protiv cijepljenja.

Naime, 2015. izvor za časopis InTouch Weekly rekao je kako je Jessica odbila cijepiti sina Silasa, koji je tada imao 7 mjeseci jer je bila uvjerena da bi cjepivo moglo izazvati komplikacije. Biel i Kennedy se protive prijedlogu kalifornijskog zakona koji će roditelje primorati da cijepe djecu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije