Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbunjenost

Orlando Bloom: Tek sa 13 godina sam saznao tko mi je pravi otac

orlando blool (1)
Hugo Boss
25.10.2011.
u 21:20

Glumcu je mama priznala kako mu biološki otac njihov obiteljski prijatelj Colin Stone

Glumac Orlando Bloom priznao je kako je imao poprilično konfuzno djetinjstvo i jedna vijest ga je potpuno promijenila. Naime do svoje 13 godine mislio je kako je njegov otac Harry Bloom, koji je umro od srčanog udara kad su njemu bile četiri godine njegov biološki tata, no to nije bila istina.

- Bilo je čudno kad sam sa 13 godina otkrio kako Harry nije bio moj biološki tata, mama mi je tek tada priznala kako je naš obiteljski prijatelj Colin Stone moj tata - ispričao je glumac za britanski The Sun. Nakon početne zbunjenosti Orlando se zbližio s Colinom koji je jako sretan što mu je Orlando podario unuka Flynn.

 

Ključne riječi

Komentara 1

M3
Miške 3
06:17 26.10.2011.

Eto ti: čuvaj ženu i malu djecu od kučnih \"prijatelja\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije