Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posve iskreno

Omiljena TV voditeljica progovorila o detaljima svog braka

Antonija Blaće
Foto: Instagram
1/4
06.11.2019.
u 21:45

Nasmijana Šibenčanka Antonija Blaće svakodnevno na Instagramu s pratiteljima dijeli detalje iz svog života.

Otkako se pojavila u RTL-ovom Big Brotheru, Antonija Blaće jedno je od najveselijih prizora na malim ekranima.

Često svoje obožavatelje na Instagramu časti detaljima iz privatnog života, a ovoga puta Šibenčanka je opisala kako joj je u braku.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Ovo je ljubav. 'Možeš li mi iz sobe donijeti punjač?' Ti i dalje gledaš televiziju, ni ne primijetiš, a on ne da ga donese, nego ga ušteka i potegne ti kabel točno do tebe da i dalje možeš paralelno gledati televiziju, biti na Instagramu, igrati igricu i provjeravati mailove - napisala je Antonija na svojoj Instagram priči i pohvalila četiri godine mlađeg supruga vaterpolista Hrvoja Brlečića.

Inače, ovog ljeta par je proslavio 10 godina veze i kupili su stan.

- Brak je onaj pozitivni mrak, a ne mrkli mrak. Volim taj osjećaj doma, utočišta, sigurnosti. Iako, naravno, imala sam taj osjećaj i prije, ali slađe je reći ‘suprug’ nego ‘dečko’. Puno slađe - izjavila je Antonija Blaće ranije. Antonija nam je otkrila čime ju je suprug osvojio.


 

- Humorom i nevjerojatnom količinom strpljenja za mene, moj posao. I nitko me ne može oraspoložiti kao on kad sam u komi. Jednom rečenicom vrati me na noge. Sve pritiske uz njega puno lakše podnosim - rekla nam je voditeljica koja je s vaterpolistom u bračnu luku uplovila u lipnju 2015. godine pred najbližim uzvanicima u Crkvi sv. Marka u Zagrebu nakon šest godina veze.

Komentara 3

PE
Pezrinja59
22:31 06.11.2019.

Antonija, a dite???

KO
Kora
22:45 06.11.2019.

Ona je njegova sirena.

Avatar Brosianna
Brosianna
23:40 06.11.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.BredHot.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije