Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Bivšu farmericu susjed napao sjekirom: Jedino mi je Pernar pomogao od političara

U videu koji je Pernar objavio na svojoj Facebook stranici Marija je rekla da ju je susjed napao i kako je iznenađena što institucije nisu poduzele konkretnije korake u njezinu slučaju.
06. studenoga 2019. u 09:26 1 komentara 5178 prikaza
Marija Prekodravac
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/5

Bivšu natjecateljicu "Farme" Mariju Prekodravac prije dva mjeseca sjekirom je u dvorištu napao 81-godišnji susjed nakon što mu je Marija rekla da smeće ne može odlagati u njezinom dvorištu.

kakav život Čolićev dvojnik iz Supertalenta bio i na X Factoru, pjevao na ulici: 'Ljudi su zavidni'

Nezadovoljna radom institucija, odlučila je Ivanu Pernaru ispričati svoju priču u nadi da joj može pomoći u rješavanju problema. U videu koji je Pernar objavio na svojoj Facebook stranici Marija je rekla da ju je susjed napao i kako je iznenađena što institucije nisu poduzele konkretnije korake u njezinu slučaju.

– Napao me sjekirom kada sam kante sa smećem odnijela u njegov vrt i rekla mu neka ih odnese u reciklažno dvorište. Mislila sam najprije da me pogodio kamenom, a onda sam vidjela da maše sjekirom po dvorištu – kazala je Marija u videu. Pozvala je policiju i hitnu pomoć, a njezina napadača su zatvorili, ali ubrzo i pustili na slobodu.

Aleksandra Bukovčan ALEKSANDRA BUKOVČAN 'Izjava o seksu u troje bila je ishitrena, ostajem uz Ivana Pernara'

– Nitko mi nije javio da su ga pustili na slobodu, a mislim da su to trebali napraviti i da žrtvu treba obavijestiti. On i dalje hoda oko moje kuće, ima 81 godinu i može se braniti sa slobode. Prva priča je bila da je dobio zabranu prilaza na 100 metara, a kasnije mi je policija rekla da ima zabranu prilaza 200 metara i rekli su mi, ako ga vidim na cesti, da prijeđem cestu – rekla je Marija. 

Kaže kako se odlučila obratiti Ivanu Pernaru jer jedino on brine o ženama koje su bile žrtve nasilja.

 

 

Nisu svi pogodili Davor Bilman objavio fotku snimljenu prije 28 godina, možete li ga prepoznati?

– Jedina osoba iz hrvatske politike koja je stala u zaštitu žena koje imaju problema s nasiljem jest Ivan Pernar. Premijer Plenković, koji se kao zalaže za zaštitu žena koje imaju problema s nasiljem i koji je gurao Istanbulsku konvenciju, vidim da nije ništa napravio po ovom pitanju i vidim da institucije ništa ne rade. Ivan Pernar brine o ljudima i bavi se ljudskim problemima i glasat ću za njega jer mi se jedini ukazao na mojim vratima i primijetio moj problem i bori se za ljudska prava, dok Vlada samo skuplja novac i ne pojavljuju se tamo gdje bi trebala – rekla je Marija u videu. 

Maja Milan
život na vagi
Kakva razlika! U showu je izgubila 41 kilogram, a evo kako sada izgleda: 'Nema više pekare'
Ivanić-Grad
Grad po svačijoj mjeri
Ivanić-Grad: Moderna sredina pogodna za svakoga
  • Avatar VinkoL
    VinkoL:

    Pod hitno se učlani k pernatom, družila se buš i sa Alexom. Možda te kaj nauče, u troje.