Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Caitlyn Jenner

Olimpijski prvak nakon što je postao žena želi postati i majka

Foto: PA/Pixsell
1/7
02.06.2018.
u 07:00

Planira brak i dijete s 21-godišnjim transrodnim modelom Sophie, koja je od nje mlađa čak 47 godina. Caitlyn će to biti četvrti brak

Otac šestero i očuh četvero djece te osvajač olimpijske medalje Bruce Jenner, koji je 2015. objavio da je postao žena i promijenio ime u Caitlyn, objavio je kako želi proširiti obitelj.

U Caitlyn su se pojavili majčinski osjećaji pa je otkrila kako želi dijete s 21-godišnjim transrodnim modelom Sophie Hutchins.

– Spremna je za roditeljstvo, ali ovaj put u ulozi majke, a ne oca – kažu Caitlyni bliski prijatelji.

Majčinski su se osjećaji probudili u njoj kada je vidjela svoju unučicu Stormi, koju je njezina 20-godišnja kći Kylie rodila u veljači. Planiraju i vjenčanje, a svoj su odnos opisivale kao “druženje majke i kćeri” koji je nešto puno više.

Izvor blizak Cait rekao je kako je izopćena iz društva i može računati samo na Sophie. Ako se 68-godišnja Caitlyn vjenča sa Sophie, to će joj biti četvrti brak. 

1/11

Komentara 5

DJ
djako951
07:26 02.06.2018.

Pa ne zna se tko će biti gore a tko dole???tko će koga i sa čim????tko će biti majka a tko otac?????jadno društvo a pogotovo novorođenče koje neće znati tko je mama a tko tata...!!!!!!

ZI
zico
09:16 02.06.2018.

a nakon svega zaželjet će da postane pola jelen pola žena i da kao takvav(kva) vodi dijete u vrtić

MU
mulag
09:43 02.06.2018.

frik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije