Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERICA'S GOT TALENT

Amaterska plesna grupa izvela nevjerojatnu točku, žiri ostao u nevjerici

Zurcaroh
Foto: Screenshot
1/4
01.06.2018.
u 09:06

U grupi je Zurcaroh 31 plesač od 6 do 48 godina, a prije pola godine već su nastupali u francuskoj verziji Supertalenta. Baš kao i tamo, i u Americi su prošli direktno u polufinale zbog zlatnog gumba koji je stisnula voditeljica Tyra Banks.

Amaterska plesna grupa Zurcaroh oduševila je Amerikance svojom plesnom točkom u popularnom showu "America's Got Talent". Riječ je o grupi koja dolazi iz Austrije, postoje od 2009., a okupio ih je Brazilac Peterson da Cruz Hora.

– Okupio sam grupu mladih plesača kojima sam želio dati smisao u životu. Odrastao sam na ulicama Sao Paula, a tamo najčešće mladi završe u kriminalu. U djetinjstvu sam se družio s još četiri prijatelja, a danas sam jedino ja živ – ispričao je svoju tužnu priču Peterson.

 

 

 

Zurcaroh čini 31 plesač od 6 do 48 godina, a prije pola godine već su nastupali u francuskoj verziji Supertalenta. Baš kao i tamo, i u Americi su prošli direktno u polufinale zbog zlatnog gumba koji je stisnula voditeljica Tyra Banks.

– Morala sam doći do daha, vi ste nevjerojatni – kazala je bivša manekenka Tyra, a njezina kolegica u žiriju Heidi Klum rekla je kako se bojala kad su najmlađe plesačice radile salta u zraku.

– Ovo je jedna od najboljih točki koju sam vidio u svim showovima – kazao je Simon Cowell, najpoznatiji član žirija.

Zurcaroh
1/3

Komentara 1

SO
SoloHan
09:37 01.06.2018.

Wau

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije