Naslovnica Showbiz Estrada

Preminuo poznati pjevač Sinan Sakić!

Jedan od najpoznatijih pjevača narodne glazbe iz bivše Jugoslavije prošle godine imao je operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su liječnici nakon pregleda ustanovili da to nije trajno rješenje te da će morati na transplantaciju jetre.
01. lipnja 2018. u 10:11 181 komentara 26527 prikaza
Foto: Youtube Screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Pjevač Sinan Sakić preminuo je rano jutros u 62. godini u Beogradu nakon borbe s teškom bolešću. Jedan od najpoznatijih pjevača narodne glazbe iz bivše Jugoslavije prošle godine imao je operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su liječnici nakon pregleda ustanovili da to nije trajno rješenje te da će morati na transplantaciju jetre.

Sinan Sakić Pjevač se osjeća bolje i pušten je s odjela intenzivne njege

Prije nekoliko dana trebao je biti prebačen u Padovu, gdje je planirana transplantacija. Nažalost, bitku s teškom bolešću poznati pjevač ipak je izgubio.

– Otišla je moja ljubav, osjećam se mrtvo. Ne znam što da sada radim. Vrlo sam ljutita i dalje, bijesna sam zbog svega, molim vas, kuća mi je puna, to je sve što vam mogu sada reći. Hvala vam – kazala je Sinanova supruga Sabina za Blic.

Bolestan Poznati pjevač bori se za život u bolnici u Tuzli Pete Burns IZNENADNA SMRT Preminuo pjevač jednog od najvećih hitova iz osamdesetih Saša Zurovac u filmu "Sjećaš li se Dolly Bell" MOMAK S NEZABORAVNOM TUGOM U GLASU Preminuo pjevač najvećeg ljetnog hita iz 80-ih
ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas

  • nemirno more:

    iskrena sućut obitelji...

  • Direkt:

    Slavili smo uz Sinana nekada,a onda su naišli Tupsoni. Sada će mo ga pljuvati umjesto da izrazimo sućut.

  • Brkan:

    Zašto? Sinan je bio jedan od najpoznatijih pejvača narodne glazbe. Ti si vjerojatno neki klinac koji nemaš pojma tko je on bio. Legenda od pjevača