Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Oglasila se najtužnija princeza na svijetu! Pratitelji joj poručili: 'Volimo te'

Foto: DPA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/8
23.12.2021.
u 23:15

"Želim svima lijepe i mirne božićne blagdane i šaljem vam ljubav", blagdanska je čestitka koja stoji pored ilustracije princeze Charlene, princa Alberta i njihovo dvoje djece.

Princeza Charlene od Monaka (43) oglasila se na svojem Instagram profilu. Najtužniju princezu, kako je zovu zbog toga što se rijetko smije, nitko nije vidio ni čuo već neko vrijeme zbog liječenja na nepoznatoj lokaciji u Europi te je ovim potezom iznenadila mnoge. Charlene je na svojem Instagram profilu objavila blagdansku čestitku. Princeza je objavila ilustraciju na kojoj se nalazi s princem Albertom (63) i njihovo dvoje djece, blizancima princom Jacquesom i princezom Gabriellom (7) pored božićnog drvca. "Želim svima lijepe i mirne božićne blagdane i šaljem vam ljubav", napisano je u opisu objave. U komentarima su joj pratitelji pisali riječi utjehe i ljubavi. "Volimo te Charlene", poručili su.

Inače, princeza i princ od Monaka imaju dugu tradiciju objavljivanja blagdanskih portreta. Charlene se ove godine odlučila za ilustraciju što je odraz svih događanja u toj obitelji. Naime, princeza velik dio ove godine nije provela u Monaku zbog liječenja, a mnogi su nagađali da se radi i o potencijalnom razvodu braka. Navodno se princeza liječila od teške upale uha i grla koju je dobila tijekom posjeta Južnoj Africi. Nakon što joj je napokon dozvoljen povratak kući nije se dugo tamo i zadržala, nego su je smjestili u neku rehabilitacijsku ustanovu u Europi. 

VIDEO Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi mu zamjerili: Oglasio se i pjevač

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije