Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s obitelji

Novi život Ide Prester: Donijela važnu odluku i otišla iz Beograda

Ida Prester
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/6
17.07.2020.
u 16:31

Njihov dogovor od početka zajedničkog života bio je da će živjeti između njegovog Beograda i njezina Zagreba.

Hrvatska voditeljica i pjevačica Ida Prester sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima Riom i Rokom već nekoliko godina živi u Beogradu, no sada su se odlučili na važnu odluku.

Ida Prester
1/7

Naime, bračni par se preselio u Zagreb. Odluku o preseljenju donijeli su još početkom godine. Njihov dogovor od početka zajedničkog života bio je da će živjeti između njegovog Beograda i njezina Zagreba.

I dok Ida Prester već priprema projekt s voditeljicom Nove TV Mijom Kovačić, poduzetnik Ivan Peševski otvorio je tvrtku.

"Još od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem da će nam se baze izmjenjivati. Šest godina smo proveli u Beogradu, bome sam se naputovala. Sad je došlo vrijeme za Zagreb. Za oboje je puno praktičnije da smo s djecom tu. Što ne znači da iz Zagreba nećemo često ići za Beograd. Meni je ostatak benda tamo, mužev restoran, djed i baka s muževe strane, hrpa prijatelja, mala sestrična Dea za koju su Roko i Rio jako vezani..", otkrila je za Gloriu Ida. 

Još uvijek nisu donijeli odluku hoće li život u Zagrebu biti tek privremeni, a Idu najviše veseli što je sada napokon bliže svojim roditeljima. Kako je rekla, brat joj živi u Stockholmu, pa su i roditelji ostali sami.

"Roko čim ugleda baku prelazi na čisti purgerski, tako starinsko zagrebački ni sa mnom ne priča. Klincima je stvarno svejedno, bar zasad. Toliko su proveli vremena već u Zagrebu da imaju svoju ekipu, malog susjeda Davida od kojeg su nerazdvojni, omiljeni parkić u Dalmatinskoj ulici.. Zagreb je njihov grad, kao i Beograd", kazala je Ida.

Kako je rekla, njihova odluka nema nikakve veze s trenutnim događanjima u Beogradu, jer su još početkom godine u vrtiću koji pohađaju Roko i Rio najavili da dječaci neće dolaziti do ljeta.

"Glavu gore, kad padnemo, odmah na noge i guraj dalje. Moja omiljena rečenica je - tko te pita? Imaš djecu, imaš odgovornost, ti si im uzor, tko te pita je l' možeš ili ne možeš - moraš! Moramo smisliti skroz nove strategije, učiti nove stvari, prekvalificirati se, preseliti se.. Nitko nije prestar za nov početak", poručila je Ida Prester.

Ključne riječi

Komentara 11

UM
Uman104
16:58 17.07.2020.

kaj je, malo trta od covid-a ?? :-)

EE
eem
17:07 17.07.2020.

Ma daj nas ne farbaj. Prestrašili ste se Covida, naš zdravstveni sustav je bolji i praktičniji (onaj koji je badava) a bit će i za privatnika (doktora). Do nedavno si hvalila zdrav život na nekakvoj planini Rudnik, sad vam je i Zg dobar. Aj u q

GP
gprskalo
17:09 17.07.2020.

tko je ova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije