Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IŠČEKIVANJU

Naša pjevačica nakon teškog gubitka još uvijek strahuje: Više se bojim drugog porođaja

Pamela Ramljak
Foto: Instagram
1/8
14.07.2020.
u 14:22

Pamela Ramljak, bivša članica Feminnema, u iščekivanju je druge prinove.

Dok sitno odbrojava do porođaja, 40-godišnja pjevačica Pamela Ramljak i njezin suprug Mladen Salajster pomno se pripremaju za dolazak djevojčice Marije, a svemu se veseli i njihov maleni sin Antun. Sretnu je vijest objavila u veljači na Instagramu, a svoju trudnoću nazvala je pravim blagoslovom.

"Još jedno srce kuca ispod mog.  Presretna sam i zahvalna na ovom blagoslovu. Antun će dobiti bracu ili seku! Baby nr. 2 is on the way", napisala je tada Pamela ispod fotografije na kojoj pozira s trudničkim trbuščićem u bijeloj pripijenoj haljini. Ispod objave odmah su se zaredale čestitke na prinovi, a pridružile su se i brojne poznate Hrvatice. Inače, dvije i pol godine prije rođenja sina Pamela je izgubila dijete nakon osam tjedana trudnoće, što nju i supruga nije obeshrabrilo već dodatno osnažilo.

Pamela Ramljak
1/2

Uoči dolaska prinove za Story je otkrila biji li se i kako se nosi s pripremama oko poroda.

– Iskreno, s obzirom na to da znam kakav mi je bio prvi porođaj, drugog se više bojim. Nije mi baš svejedno, ali se nekako nadam da će ipak biti lakši porođaj jer je drugo dijete u pitanju. Premda, ona je jako velika beba i trbuh mi je baš ogroman tako da je moguće i da bude težak porođaj – bila je iskrena.

Hrabrost u teškim trenucima, kako je tada ispričala za Gloriju, pronašla je u crkvi i molitvi. Molitve su uslišene kada je sin stigao i postao centar svijeta. – Nazvali smo ga Antun iz tri razloga: prvi je što smo se na to zavjetovali moleći za njegovo rođenje u bazilici sv. Ante Padovanskog u Padovi, drugi jer smo se vjenčali u istoimenoj crkvi u Zagrebu, a treći je najintimniji. Mladenova majka Vlasta preminula je kad su mu bile tri godine od raka, a ona je htjela da joj se sin zove Antun – rekla je tada pjevačica.

 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije