Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vole se godinu dana

Novi par među zagrebačkom zlatnom mladeži, evo koga ljubi Todorićeva unuka

Foto: Instagram
1/5
07.09.2020.
u 08:41

Tara Balent navodno je u vezi sa sinom direktorice Turističke zajednice grada Zagreba i par se voli već godinu dana.

Novi par među zagrebačkom zlatnom mladeži su Tara Balent i Mark Bienenfeld. Kći Ive Todorić i unuka Ivice Todorića i sin Martine Bienenfeld navodno se vole već godinu dana, tvrdi Exkluziv Tabloid. Todorićeva unuka nedavno je maturirala, a njena mama Iva tada se pohvalila svojom ljepoticom koja je za maturalnu večer zablistala u kreaciji Matije Vuice.

Tara je najstarije dijete Ive Todorić i Hrvoja Balenta koji su u braku bili od 2001. i rastali su se u ljeto 2018. godine, a u braku su dobili još dva sina. Direktorica turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld u intervjuima uvijek s ponosom govori o svojim sinovima Franu i Marku, a prije tri godine u intervjuu za Lider odgovarajući na pitanje kako se slaže sa sinovima rekla je:

26.05.2019., Zagreb - U Centru mladih Ribnjak nositeljica liste BM 365 Stranke rada i solidarnosti Martina Bienenfeld na biralistu za EU izbore. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

– Fran i Mark, meni su, kao i svakoj majci, najpametniji, najzgodniji i najbolji. Trenutačno bih rado provodila mnogo više vremena s njima, a oni, s druge strane, traže više slobode i samostalnosti. Nije lagano pomiriti se s njihovim odrastanjem... Fran je na fakultetu, a Mark je gimnazijalac koji će, pretpostavljam, kao i Fran, ići prema ekonomiji. Govorim im uvijek da vjeruju u sebe, da se trude i rade jer će se to nagraditi prije ili poslije.

 

Komentara 29

OD
Ostanite_doma
09:09 07.09.2020.

Kakva je to zlatna mladež ?? Ovi propali poduzetnici a ovaj sin činovnika na plaćići ?? Možete li definirat pojam zlatna mladež, možda sam ostario

NE
nemanatrag
09:04 07.09.2020.

Sad se mogu mirno zaraziti koronom...

DI
Diesel
09:14 07.09.2020.

Zar su oni jos uvjek u zemlji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije