Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši partneri

Dok svi pričaju o njegovoj novoj djevojci Brad Pitt snimljen ispred kuće Angeline Jolie

Foto: pixsell, profimedia
1/8
07.09.2020.
u 08:00

Holivudski glumac snimljen je kako dolazi pred kuće svoje bivše partnerice u kojoj je proveo nekoliko sati.

Nova djevojka Brada Pitta glavna je vijest proteklih dana. I dok svi bruje od 29-godina mlađoj njemačkoj ljepotici Nicole Poturalski slavni holivudski šarmer snimljen je ispred kuće bivše partnerice Angeline Jolie u Los Felizu. Brad je stigao vlastitim automobilom ispred kuće u kojoj je proveo nekoliko sati, a razlog su naravno djeca koju ima s Angelinom.

1/15

Bivši partneri, koji još uvijek nisu službeno okončali brakorazvodnu parnicu, i dalje zajedno skrbe oko petero djece, 16-godišnjeg Paxa,15-godišnje Zaharu, 14-godišnje Shiloh te 12-godišnjih blizanaca Knox i Vivienne. S najstarijim sinom, 19-godišnjim  Maddoxom, na kojeg je nekoliko puta fizički nasrnuo Pitt više nije u kontaktu.

Foto: profimedia

I Bradova nova odabranica još je uvijek u braku, a ta činjenica očito ne smeta slavnom glumcu. Naime, Nicole je udana za 68-godišnjeg Rolanda Maryjea s kojim ima sedmogodišnjeg sina Emila.

- Brad Pitt je Nicole upoznao prošle godine u restoranu Borchardt koji je u vlasništvu njezina supruga Rolanda. Glumac u taj restoran dolazi već godinama, a Rolanda već odavno poznaje. Nicole mu je dala svoj broj telefona čim su se upoznali i tu su krenule iskre među njima - objasnila je Nicolina prijateljica medijima o početku veze. Da ih veže nešto više od prijateljstva dalo se naslutiti još početkom ljeta kada su zajedno viđeni na francuskom aerodromu Le Bourget. Zajedno su proveli ljetni odmor tijekom kojeg su svratili i u  glumčev dvorac na jugu Francuske kojeg je kupio sa bivšom partnericom Angelinom Jolie 2011. godine i za njega "iskeširao" čak 67 milijuna dolara.

Foto: Profimedia

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije