Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u samoći

Domaći glazbenik tri je dana živio bez hrane: 'Najteže mi je bilo nakon prvog dana, glava me strašno boljela'

Foto: Instagram
1/3
06.09.2020.
u 20:00

Priznao je da je bio neviđeno gladan i da je mislio kako neće izdržati. Ipak, nakon prvog naleta gladi i žeđi, smirio je misli i polako se počeo smirivati i navikavati na novo stanje organizma te je uspio u svom naumu.

Domaći glazbenik J.R. August mnogima je poznat upravo po tome što je vlastitim primjerom pokazao kako put do srca hrvatske publike može pronaći i s glazbom na engleskom jeziku, a sada se upustio u novu avanturu.

1/5

Naime, odlučio se na trodnevni post, a kako bi sve bilo kao što je zamislio, na tri je dana otišao u kućicu na drvetu u mjestu Kupari koje se nalazi u Gorskom kotaru.

Na takav se potez odučio da bi se pročistio i stekao nove spoznaje o sebi, a iako je bio sam, kazao je kako mu nije bilo dosadno jer je meditirao, čitao i bavio se svojim neobičnim hobijem-mušičarenjem.

Ipak, nije unaprijed znao kako će mu trodnevni izlet bez hrane i vode biti toliko težak. Prvi dan je sve bilo O. K., no nakon toga ga je užasno počela boljeti glava jer nije pio vodu pa je organizam dehidrirao, a prvi znak toga je glavobolja. Naravno, bio je i užasno gladan, no odlučio je post sprovesti do kraja i nije pomišljao na odustajanje. Krizu je nadišao pješačeći po okolici i to bosonog!

– Najteži period bio mi je onaj između 24. i 29. sata. Tad sam bio izuzetno gladan i počela me boljeti glava. Nakon toga je sve išlo glatko. Jedini put kad sam osjećao nedostatak energije i neku vrstu smušenosti (npr. htio sam uzeti ili napraviti nešto, ali bih zaboravio što sam točno htio i trebalo bi mi par sekundi da se sjetim) bilo je odmah nakon buđenja, ujutro. Posljednja 24 sata osjećam se fenomenalno i imam osjećaj da bih bez hrane mogao zauvijek. Jedino što mi fali su okusi različite hrane. Također, izvorska voda mi je ponovno postala fina i zanima me kakav će mi sad okus imati ova iz pipe – otkrio je J.R. August.

Priznao je da je bio neviđeno gladan i da je mislio kako neće izdržati. Ipak, nakon prvog naleta gladi i žeđi, smirio je misli i polako se počeo smirivati i navikavati na novo stanje organizma te je uspio u svom naumu.

Nakon svega se, kazao je, osjećao se pročišćeno i zadovoljno. Spreman je za nove glazbene izazove koji su pred njim.

Foto: Instagram screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 17

ZG
zajadinko@gmail.com
08:24 07.09.2020.

Neki ljudi poput Lava Nikolajevića Tolstoja ( poznat nama starijima koji smo čitali lektire) su dva do tri puta godišnje postili po 10 dana. Osobno sam najviše uspio sedam. Moj prijatelj se je riješio tumora na kralježnici posteći 30 dana. Tako da vam je tema OK samo vam je primjer za k...c

Avatar Joejordan
Joejordan
10:02 07.09.2020.

Wow 3 dana.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
10:10 07.09.2020.

Jooooj...koje muke Bozije je prosao,,,sve da nas, grijesnike, spasi! Hvala na izvjestaju, VL, hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije