Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komplimenti

Nives pozirala u badiću i obratila pažnju na nebo, a obožavatelj kaže: Uljepšala si nebo

Foto: Instagram
1/7
11.08.2023.
u 18:00

Nebo? Koje nebo? Top model. Prijateljice ljubomorna sam na tebe - napisali su joj pratitelji na Instagramu

Fotografije s plaže na kojima pozira u izazovnim kupaćim kostimima preplavile su Instagram profil Nives Celzijus (41). Na novoj fotografiji pozirala je pored SUP daske i napisala: - Gledajte nebo. Na nebu su se složili bijeli oblaci poput loptica pamuka, ali taj prizor nije toliko zainteresirao njezine pratitelje i fokusirali su se na Nives i udijelili joj komplimente. 

- Uljepšala si nebo. Zašto da gledam u nebo kad imam tebe. Nebo? Koje nebo? Top model. Prijateljice ljubomorna sam na tebe. Prelijepa - napisali su joj u komentarima. 

 

 

Influencerica, spisateljica, glazbenica, a i glumica Nives Celzijus nedavno je svojim pratiteljima povjerila s kakvom se neugodnom situacijom susrela. Objavila je prije mjesec dana na Instagramu kako je nepoznati počinitelj na internetu objavio navodnu fotografiju gole Nives koja je odmah počela kružiti društvenim mrežama, a ona se na cijelu situaciju osvrnula na svom Insta Storyju i opovrgnula autentičnost fotografije. 

VEZANI ČLANCI

 

 

- Mogli bi se našaliti i primijetiti da se fotošop majstor malo žurio i zaboravi nakeljiti tattoo. Ali nećemo se šaliti jer ovaj deepfake je kazneno djelo - napisala je Nives. Tetovaža o kojoj Nives govori je njezina tetovaža na kojoj piše"Propiedad de Dino" i koja je posvećena njezinom bivšem suprugu, nekadašnjem nogometašu Dinama Dini Drpiću (42).

 Nakon razvoda od supruga Nives u javnosti nije otkrivala s kim je u vezi, a u intervju koji je početkom godine dala za Story otkrila je i kakav je muškarac može osvojiti

- Iz ove perspektive rekla bih da se takav nije rodio, ali možda me život ponovno demantira. Dugo nisam srela muškarca koji me inspirira, motivira i budi u meni ono najbolje, a ništa manje od toga mi ne treba. Nisam jedna od onih žena koja ne može biti sama. Savršeno funkcioniram kada sam sama. Od moje posljednje veze prošlo je gotovo dvije godine. Svi, naravno, misle da sam razočarana u muški rod. Nisam. Poznajem mnoge sjajne i kvalitetne muškarce, ali nikako sresti nekoga tko je dobar za mene. Trenutačno mi je napetije družiti se s dobrim krimi romanima i mojim mačkama nego s nekim potencijalnim frajerom - rekla je Nives. 

VIDEO Ella Dvornik potvrdila glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Čudomix
Čudomix
18:28 11.08.2023.

Velike su to misli. Nije za svakoga, teško štivo.

ZA
Zagi3891
22:04 11.08.2023.

Ma Tesla ništa,Freud,Einstein ništa.Tu su Seve i Nives za intelektualno uzdizanje

PR
pritiskovic
20:24 11.08.2023.

Što kaže Maja Šuput ili Ristovićeva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije