Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ostala dužna

Nikolina se obračunala s pratiteljima koji su je napali zbog BMW-a: 'Oči zavisti, zlobe i mržnje'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/7
14.05.2020.
u 08:30

Podsjetimo, konobarica  se vratila na posao, ali ne prestaje intrigirati pratitelje na društvenim mrežama ni nakon emitiranja showa ''Brak na prvu''.

Nakon što su je pratitelji napali jer je objavila fotografiju na kojoj pere BMW, Nikolina Tutić, bivša sudionica showa 'Brak na prvu' obračunala se s njima putem društvenih mreža. 

– Kad netko želi vidjeti bilo što ružno na tebi, naći će već nešto. Onaj tko želi vidjeti nešto lijepo, naći će i on. Nije do tebe, do onog je tko gleda. Oči zavisti, zlobe i mržnje vide jedno, oči ljubavi i dobrote nešto sasvim drugo.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, konobarica  se vratila na posao, ali ne prestaje intrigirati pratitelje na društvenim mrežama ni nakon emitiranja showa ''Brak na prvu''. Bivša kandidatkinja, koja je u eksperimentu bila udana za Adama Kromera iz Baranje, vratila se svojem normalnom životu i ostvarila san mnogih muškaraca.

Brak na prvu
1/10

Prije nekoliko dana pokazala je kako uživa iza šanka u jednom kafiću u kojem radi kao konobarica, dok se u slobodno vrijeme zabavlja u samoposlužnoj autopraonici. Nikolina, 31-godišnjakinja koja se već ranije okušala i u showu ''Gospodin Savršeni'', prionula je na posao i pokazala kako pere BMW. "Carwash", napisala je kratko Nikolina uz fotografije i video te dobila pohvale, ali i kritike.

Dok su je jedni hvalili zbog radišnosti, bilo je i onih koji su joj zamjerili jer smatraju da nije sama zaradila za automobil kojim se hvali na Instagramu. – Dobar tatin auto! – komentirala je jedna pratiteljica koju je odmah napao drugi pratitelj poručivši joj da je ljubomorna. – Naravno, zar ne vidiš... Ja sam radije za to zaradi pa se hvali, ovako se može svatko naslikavati i hvaliti se tuđim – poručila je pratiteljica. U raspravu se uključio i jedan Nikolinin pratitelj: – Ajoj, ako si zavidna na 12 god starom BMW-u bez opreme, e onda se ti sigurno nemaš čime hvaliti, niti si zaradila išta s čimw bi se mogla hvaliti, kako kažeš – uzvratio je. Nikolina se na komentare do sada nije osvrnula.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar LindaXS76
LindaXS76
14:31 14.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.​​kis︆︅​​s​t​o​k​​.​c​o︆︅​m

MA
Marinko2
13:41 14.05.2020.

Što Nikolina radi danas?

Avatar miyamoto
miyamoto
09:23 14.05.2020.

BMW je auto s karizmom. Implicira ljepotu, snagu i eleganciju. Svi ga vole i stoga ga vozite s ponosom. Uživajte u vožnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije