Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna priča

Nikitu i Michaela obožavali smo prije 18 godina, a ovako izgledaju danas

Foto: Profimedia
1/5
18.09.2019.
u 16:08

Serija "Nikita" omogućila je glumcima Peti Willson i Royju Dupuisu popularnost, ali nakon kraja serije više nisu imali značajnijih uloga.

Dok se od 1997. do 2001. godine prikazivala serija "Nikita" glumica Peta Wilson koja je igrala glavnu junakinju Nikitu imala je vojsku obožavatelja.

Zanosna plavuša u ovoj akcijskoj seriji u ulozi tajne operativke bila je seks - simbol koji je obarao muškarce s nogu, a u seriji njezinom šarmu nije mogao odoljeti Michael Samuelle, kojeg je glumio Roy Dupuis. Gledatelji su napeto gledali brojne opasne situacije u kojima su se njih dvoje nalazili, ali jednako napeto su pratili i razvoj njihove ljubavne priče.

Prošlo je 18 godina otkako je serija završila, a Peta od tada nije zabilježila značajniju ulogu pa se bacila u poduzetničke vode i osnovala je i tvrtku koja se bavila proizvodnjom sunčanih naočala i satova. Svestrana Peta ima cijeli niz hobija, od ronjenja, jahanja, do slikanja, a velika je obožavateljica oldtimera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visite dans les studios de La Presse de #roydupuis et #machagrenon

A post shared by Bernard Brault (@bernardbrault) on

 

Svoj privatni život trudila se držati podalje od javnosti i poznata je samo činjenica da ima sina Marlowa iz veze s redateljem Damianom Harrisom. Roy je nakon "Nikite" uživao u popularnosti i osvojio je i  nekoliko nagrada u Kanadi, a među njima je bila i ona za glumca godine.

Foto: Profimedia

Glumac sada živi u Quebecu na farmi, a svestran je poput Pete i jedri, skače s padobranom, igra golf i hokej....Novije fotografije Pete i Roya pokazuju kako su se dosta promijenili u odnosu na period prije 18 godina kada je serija završila. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
18:51 18.09.2019.

Samo Niki, a i danas izgleda dobro. Godine su tu

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:34 18.09.2019.

Je. Obozavani su bili u zemljama presiromasnim da kupe prime time sapunice. Vi ste obozavali i turke i brazilce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije