Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ni hvar ni dubrovnik

Hrvatski otočić je nova hit destinacija bogatih i slavnih: Evo zašto tamo dolaze Beyonce, P. Diddy, Chris Rock i mnogi drugi

28.07.2022.
u 08:00

– To su mjesta u kojima vrijedi "manje je više" i očito ljudi to prepoznaju. Tko god se iskrca kod nas kaže: 'Oh my god, what is this?' – govore naši sugovornici iz Vrnik Arts Cluba. Riječ je zapravo o staroj školi koja je niz godina bila zapuštena, a potom je preuređena u mjesto koje objedinjuje muzej, dva apartmana, umjetničku galeriju koja promovira djela mladih umjetnika i konobu s tradicionalnim jelima koja ima 40-ak sjedećih mjesta i na čijem je čelu chef Tomislav Marković.

Komentara 10

DU
Deleted user
08:17 28.07.2022.

Bio na Vrniku, otočić nije ništa posebno - čak ga je teško i obići jer ima drače na stazama, naročito taj dio oko spomenutog kamenoloma. Ima daleko ljepših otočića u Hrvatskoj, a taj je stekao slavu jer je de facto praonica novca jednog zagrebačko/korčulanskog odvjetnika gdje se onda sve moralo medijski "potfutrati" jer tko bi inače svraćao u njegov otmjeni restoran. Nekim manevrima, tipičnim za pravničke muljaže, sad je "obuhvatio" i bivšu OŠ, uglavnom otočić je posve nalik drugim u tom razredu iseljavanih, gdje je zamrlo sve originalno otočko, ali opjevavan u medijima, valjda je bilo gratis fine klope i pića za naše medijski eksponirane osobe, koje se slikavale na tamošnjoj ljuljački i legenda je stvorena. Nema otočić čak ni uređenu rivu, doduše i susjedna Badija je propala u mnogim pogledima - u odnosu na stanje nekoć kad je bila ferijalno izletište. Uglavnom, fama o tom otočiću je prenapuhana, definitivno.

TM
trade_mark
08:52 28.07.2022.

a jel dolazi ona udovica, bivša voditeljica pišek? ako nje nema, neću čitat.

DU
Deleted user
11:26 28.07.2022.

" zapuštena stara škola preuređena u mjesto koje objedinjuje muzej, dva apartmana, umjetničku galeriju i konobu ". Očito s naglaskom na konobu i apartmane. Valja zaraditi . E!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?