Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Nevenka ocjenjivala kandidate kod kojih je bila na farmi: 'Najbolje mi je bilo kod Žige'

Nevenka Bekavac
Foto: RTL
1/9
30.09.2023.
u 11:22

- On nije stariji, on je mlađi, ali tako po svemu... zbog ponašanja. Zaslužuje tu ocjenu. Dobra je ta ocjena. Nije mi se sviđalo što se malo više zeza, kazala je Neve prisjetivši se osbujnog kandidata

Bivša kandidatkinja 'Ljubav je na selu' Nevenka Bekavac upoznala je tri farmera u toj emisiji. Nijedan ju nije u potpunosti osvojio, no sjeti ih se s osmijehom na licu. Za RTL je ocijenila farmere Ivicu Stapića, Gorana Žigu i Dražena Božića.

Prvo je u emisiji upoznala Ivicu Stapića iz mjesta Habjanovci u petoj sezoni, a za njega kaže: "On mi je ta vaga, sredina. Bio je dovoljno zgodan, malo stariji od mene, ostalo sve super. Nije me izabrao i nisam išla. Lijepo se ponašao i dobro smo se složili", rekla je i dala mu ocjenu 3. 

Idući na redu bio je Goran Žigo, jedan od najupečatljivijih kandidata te emisije.

"On nije stariji, on je mlađi, ali tako po svemu... zbog ponašanja. Zaslužuje tu ocjenu. Dobra je ta ocjena. Nije mi se sviđalo što se malo više zeza", naglasila je i dala trojku i Žigi. 

U sezoni sedam Neve je upoznala Dražena Božića iz BiH, a o njemu također ima samo riječi hvale.

"On je onako malo mirniji. Njemu bih dala četvorku. On ima i nema dobre fore. Tako. Ništa baš posebno. Malo je onako staloženiji i ozbiljniji od njih dvojice. Iako me ni on nije izabrao", rekla je i dala mu četvorku. Premda je Dražn dobio najveću ocjenu, rekla je kako joj je najbolje bilo kod Žige.

GALERIJA: Upoznajte nove farmere 'Ljubav je na selu' 

Nevenka Bekavac
1/18

Podsjetimo, Neve je već šest godina u braku sa Zvonom Petričevićem, a za RTL je otkrila što muškarac mora imati da bi je osvojio.

- Ljubav je nešto lijepo, kada nekoga voliš, kada osjećamo leptiriće u srcu i privlači nas ta osoba. Ne znamo ni mi zašto, ali privlači nas. Vjerujemo da postoje srodne duše. Muškarac se definitivno treba brinuti o ženi, posložiti joj doma stvari, u smislu da je sve uredu, da poklanja pažnju dovoljno, da ju ne ostavlja samu, da joj kupuje poklone, garderobu..., kazala je Neve. 

VEZANI ČLANCI: 

Priznala je i da bi teško oprostila muškarcu koji bi je prevario u vezi.

- Mogla bih prijeći preko jedne prevare kada bi bila jaka ljubav u pitanju. A i kad netko prevari nekog bolje je da se ne zna, ali bolje je ne varati. Imala sam jednom takvo iskustvo, ali taj muškarac nije znao što hoće u životu. Sad bi se vraćao sad bi ovako, sad onako. Čovjek kojeg sam voljela od rane mladosti, nije me nikad prevario. Nije gledao druge ženske. U danima rane mladosti, u Splitu, njega sam najviše voljela. On još nije oženjen, bavio se boksom. Druge uopće nije gledao i ja to cijenim. Sve žene su lijepe na svoj način. Ja ne mogu uopće vjerovati da sam s njim prekinula s obzirom kakva je to bila ljubav na početku. On se nije nikada oženio, možda me još voli. Sjetim se kako mi je bio vjeran u te dane. On je bio baš romantičan i bio je za izlaske, i za život i za restorane.

Samo nije imao uvijek novca. Znao se lijepo ponašati i znao je biti nježan. Iako je boksač, nije u njega bilo neke grubosti. Profinjen je. Voljela bih da se on snašao u boksu malo bolje. Znam ja da bi on htio mene i dalje, ali prošlo je od onda dosta vremena. Možda je sad kasno, ali nikad nije kasno. Možda da se ja njemu vratim, možda bi mogli ostariti zajedno. Nekad je ipak bolje ići novim stazama, jer sve je novo bolje. Kad sam izgubila takvu osobu koju sam voljela sam plakala, kazala je Neve. 

VIDEO: Anđa Marić otkrila da je ponovno zaljubljena: 'Napisala sam mu pismo' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije