Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon godišnji

Nevena Rendeli se hoće naspavati, a Danijela Dvornik gušta s unukom

Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/6
10.07.2018.
u 06:38

Nevena, Antonija, Maja i Danijela Dvornik na odmor su otišle u društvu najdražih osoba, a na fotografijama su podijelile najljepše trenutke.

Kada bi mi barem dali da spavam... ponekad – napisala je voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja uživa sa svojim blizankama Leom i Mare u Umagu. Da bi obiteljska idila bila potpuna, na plaži je nedostajao samo Mak Vejzović s kojim Nevena čeka njihovo treće zajedničko dijete.

– Spoznaja da sam spontano ostala u drugom stanju bila je, u najmanju ruku, golemo iznenađenje i Maku i meni. Pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da mi je prva trudnoća bila rizična i da su moje curice začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje – rekla je Nevena i otkrila da nosi djevojčicu koju će roditi u prosincu.

 

 

Lijepo vrijeme za odlazak na more iskoristila je i bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin koja se odmarala s najdražim osobama, a poseban video zavrijedio je njezin sin Ivano koji je sa svojim malim prijateljima šetao do obale i s njima pjevao navijačke pjesme kojima su podržali vatrene.

Ponosna baka Danijela Dvornik s kćeri Ellom i unučicom Balie Dee trenutačno boravi u Sutivanu, a, sudeći prema fotografiji na Instagramu, dame itekako guštaju. – Unučica je preslatka, divna, ma predivna! Ima puno posla oko malog djeteta, ali uživam u svakom trenutku – rekla je oduševljena Danijela.

 

 

Obiteljski selfie ❤️#bezmakeupa #bezfiltera #naturale #ljubavjeto❤️ #baliegusta

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

Pjevačica Maja Šuput oduvijek tvrdi da više voli ljeto nego zimu pa su topli dani na plaži kao stvoreni za atraktivnu pjevačicu. Nedavno se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom iz Splita ispod koje je napisala “Konačno odmor”.

Svojim fotografijama ponovno je zagolicala maštu svojih vjernih obožavatelje. Nakon Splita zaputila se prema Hvaru, a trenutačno se nalazi na Palmižani gdje uživa uz opuštajući zvuk cvrčaka. 

1/11

Komentara 3

OB
ObrenM
07:12 10.07.2018.

Zasto nam kvarite 24 sata mira pred "biti ili ne biti" sa Ellom i Danijelom ?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:29 10.07.2018.

Nije nevena nego nevenka. Snobizam just je natjerao na promjenu imena. Isto kao vitomirku loncar. I'll ne ellu nego danijelu (Jr) dvornik. I zasto nema fotografija da citatelji Sami odluce jesu li ta djeca doista preslatka, ili lice na roditeljke prije korektivnih zahvata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije