Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA NOVE PREVARE

Neugodno iznenađenje za omiljeno lice HRT-a: 'Nikad nisam dao ovaj intervju'

pivo
Foto: PR FOTO
1/4
19.03.2020.
u 13:24

Davor Meštrović obznanio je na svom Facebook profilu kako se njegova fotografija i lažni intervju koristi u svrhu reklamiranja.

- Ova reklama je laž - započeo je s objavu HTV-ov voditelj Davor Meštrović s nizom fotografija koje prikazuju lijek za dijabetes.

- Nikad nisam bolovao od dijabetesa. Nikad nisam koristio ovaj lijek. Nikad nisam dao ovaj intervju. Ne kupujte sumnjive lijekove preko interneta. Posavjetujte se sa svojim liječnikom. Ova reklama je laž - napisao je voditelj, a uskoro su pristigli komentari začuđenih pratitelja.

- Pa do kada više??? Nisu normalni, tako ista stvar s Ninom Badrić za lijekove o mršavljenju - napisala je jedna pratiteljica, a druga je dodala kako ljudska glupost nema granica.

Foto: Facebook/RTL

- Tuži ih! - savjetovao ga je praittelj s kojim su se mnogi složili.

Inače, svestrani 52-godišnjak je prije šest godina saznao za zabrinjavajuću dijagnozu benignog tumora zbog koje je morao biti operiran.

- U tom trenutku to je izgledalo kao bradavica u nosu. Tek rezultat biopsije i najava operacije unese nemir. Imao sam odličnog otorinolaringologa, profesora Vladimira Bedekovića iz bolnice Sestara Milosrdnica koji je operaciju obavio vrhunski. Dva puta godišnje se javim profesoru na kontrolu da se ponovno ne bi pojavio, a na operaciju me podsjeća ožiljak na desnoj ruci- odavde je profesor uzeo komad kože da rekonstruira kožu u nosu - kazao nam je prošlo ljeto i opisao kako je njegova obitelj na to reagirala.

Poznate Hrvatice apeliraju: "Budimo svjesni situacije i budimo odgovorni!" #ostanidoma 

- Pa nikome nije bilo svejedno, ali je sve dobro prošlo. Šalim se da je meni predodređeno u životu više zdravstvenih problema i da ću zbog toga živjeti duže. Jer s godinama su se pomaknuli diskovi u vratu pa diskovi u kralježnici pa fizikalne terapije i tako... ovdje sam zahvaljujući fizijatrici Blaženki Nekić izbjegao operaciju - našalio se.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
michael29
21:33 19.03.2020.

Avatar napusi se kurca.

DU
Deleted user
15:04 19.03.2020.

Za ovakve stvari trebala bi reagirati pravna država. Kako? Tako da oglašivača osiromaši tako da nikad više ne može platiti takav oglas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije