Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VILA S POGLEDOM

J. Lo želi kupiti Breninu kuću u Miamiju, pjevačica joj ovo poručuje

18.03.2020.
u 17:14

Kuća s pogledom na more ima tri spavaće sobe, tri kupaonice, dvije gostinjske sobe, a sadrži i teretanu, spa i bazen. Suprug Boba Živojinović i ona kupili su je prije dvije godine za 1,5 milijun eura, a na renoviranje su potrošili još 500 tisuća eura.

Jedna od navećih glazbenih zvijezda današnjice Jennifer Lopez željela bi kupiti vilu u Miamiju čija je vlasnica Lepa Brena. Kako pišu srpski mediji, agenti popularne J. Lo već duže vremena raspituju se za Breninu luksuznu vilu tik uz ocean, koja se prostire na 400 metara četvornih, a procjenjuje se na 900 tisuća eura.

1/12

Kuća s pogledom na more ima tri spavaće sobe, tri kupaonice, dvije gostinjske sobe, a sadrži i teretanu, spa i bazen. Suprug Boba Živojinović i ona kupili su je prije dvije godine za 1,5 milijun eura, a na renoviranje su potrošili još 500 tisuća eura. 
Lepa Brena oduševljena je ovom informacijom, ali, kako je rekla, vila nije na prodaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love Miami❤️👍

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

- Kuća nije na prodaju, ali Jennifer uvijek možemo ugostiti na večeri, kazala je Brena za Kurir. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
23:33 18.03.2020.

Ma tko vjeruje u tu patku. J.Lo može kupiti šta hoće, a ne nekretninu za siču od € 900.00.- To je patka. Nemate šta pisati pa razbijate i punite praznine bezveznim informacijama gospodo.

ČV
čača vrati se
11:20 19.03.2020.

i ako kupuje kuću recimo sigurno će se raspitati tko je vlasnik a kad ćuje da je to neka oronula plastićna baba s Balkana koja je pjevala čedama dok su ti isti klali njen narod po bosni i hrvatski naravno sumnjam da ce doći do kupoprodaje

MC
McDonaldTrump
04:28 19.03.2020.

Prije dvatesetak godina Brena je bile lijepa i privlacna zena. Sad je sva izoblicena od silikona i botoxa, prava nakaza. Odvratna mi je. Neznam kako nitko u njezinom okruzenju joj ne savjetuje da nestane i da se vise ne pokazuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije