Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA I PAMETNA

Neprepoznatljiva ljepotica iz 'Harry Potter' filmova izbacila je svoju kolekciju badića

Foto: Profimedia
1/6
01.05.2019.
u 23:45

Bonnie Wright, nakon što se proslavila u popularnom filmu, pokazala je svoju svestranost, ali i ekološku osviještenost.

Glumica Bonnie Wright poznatija kao Ginny Weasley iz filma o najpoznatijem čarobnjaku svih vremena, Harryju Potteru, mami poglede svojim izgledom u kupaćim kostimima koje sama dizajnira.

Iako nije imala ulogu koja bi nadmašila onu koju je imala u Potteru, 28-godišnja Bonnie, osim glume, piše scenarije, te se bavi modnim dizajnom i ekologijom. Naime, ova svestrana glumica nedavno je snimila modni editorijal za svoju liniju kupaćih kostima, koji su izrađeni od recikliranih plastičnih boca.

Inspiraciju je, kaže glumica, pronašla u oceanu, a na ovom projektu surađivala je s volonterima Greenpeacea. Svoju popularnost Wright koristi da bi podigla razinu ekološke osviještenosti među ljudima.

Uz sve navedeno, glumica je i redateljica nekoliko kratkih filmova, a zahvaljujući svojoj neobičnoj ljepoti dobitnica je i nagrade "Rodial Beautiful Awards".

Komentara 3

OB
Oblivion
06:50 02.05.2019.

Ako te je ova djevojka izgledom šokirala, onda svako jutro imaš srčani kad se sretneš sa ogledalom(ako tako nešto imaš u špilji)

LA
LawAbidingCitizen
09:28 02.05.2019.

Od 1 do 10 Zenska je 3 I to sam bio milostiv

AI
airbender
10:36 02.05.2019.

koja ljepotica wow, 2.5/10

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije