Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularni kviz

Natjecatelji u 'Potjeri'  imali su 18 točnih odgovora, ali onda se dogodilo nešto neočekivano

Foto: HRT Screenshot
1/13
14.12.2023.
u 20:53

Nakon što je uspio obranit višu ponudu od 19.000 eura koju je uzeo, krenula je i završna potjera. U završnoj potjeri se s natjecateljicom Marinom protiv lovca Krešimira Sučevića Međerala borio za 21.000 eura.

U epizodi megapopularnog kvizaškog showa 'Potjera' koji se prikazuje  na HRT-u dogodilo se nešto što zaista ne viđamo često. Naime, Lucian, magistar hrvatskog i engleskog jezika koji ima 26 godina zadivio je ekipu svojim znanjem. Nakon što je uspio obranit višu ponudu od 19.000 eura koju je uzeo, krenula je i završna potjera. U završnoj potjeri se s natjecateljicom Marinom protiv lovca Krešimira Sučevića Međerala borio za 21.000 eura

Foto: HRT Screenshot

"Ako osvojite oboje po 10 i pol tisuća, to bi mislim i dalje bio najveći individualni iznos. Ja se moram uzdati u svu moguću pomoć - nadljudsku, natprirodnu i ostalo. Svaka čast, oboje ste povukli kad je trebalo" izjavio je Krešo nakon što su se Lucian i Marina super snašli, te točno odgovorili na čak 18 pitanja.  

Ipak, Krešo ih je na kraju uspio pobijediti, jer je točno odgovorio na sva pitanja. 

VIDEO Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga'

Komentara 17

MM
Mr.M
08:19 15.12.2023.

Teška namještaljka!

OG
Orebmarijo@gmail.com
22:37 14.12.2023.

Unaprjed je znao odgovore.jer nijedno pitanje nije definirano 50% a ovaj je već znao odgovor a vjerojatno zna odgovore za sutra

ST
Stručnjak
11:37 15.12.2023.

Lovci često dobiju smiješna pitanja. Prije neki dan je Kotigi bilo pitanje koji he najveći kontinent. Jednostavno, kad imaju previše para, stave im ili preteška pitanja ili lovcu dadu smiješna pitanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije