Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadna promjena

Natjecatelji MasterChefa ne mogu sakriti zabrinutost, Gaia je bolesna: 'Sve smo proživljavali s njom'

Foto: Nova TV
1/7
02.11.2023.
u 14:40

No, iznenadna promjena događaja ostavit će svoj trag. Gaia, koja također treba sudjelovati u stres-testu, razboljela se i dobila virozu.

Loše kombinacije namirnica odvode Ivana, Ivanu, Miroslava i Antoniju u izazov kojim će morati izboriti svoj ostanak u omiljenom showu. Miroslav ovim postavlja rekord u broju odlazaka u stres-test, nadmašivši time i Marka Kolaka iz prošle sezone. Unatoč velikom broju odrađenih stres-testova, Miroslav je samouvjeren, ali i Ivan će hrabro izjaviti: „Prazna mi je glava što se tiče stresa i neke napetosti. Idem to odraditi i vratiti se u MasterChef kuću“.

Ovi natjecatelji suočit će se s teškim izazovom koji će testirati njihove kulinarske vještine do krajnjih granica. No, iznenadna promjena događaja ostavit će svoj trag. Gaia, koja također treba sudjelovati u stres-testu, razboljela se i dobila virozu. „Zabrinuti smo, sve smo proživljavali s njom. Najbitnije je da Gaia bude dobro“, reći će Ivana.

VEZANI ČLANCI:

Natjecatelji će se morati boriti kroz dvije faze stres-testa. Prva faza je test osjetila, u kojoj će morati prepoznati biljke koje su važne u prehrani sportaša. Za svaku pojedinu namirnicu imat će samo 20 sekundi. Tko će u ovom zadatku biti najbolji, a tko neočekivano podbaciti, doznat ćemo večeras. Osim toga, u drugoj fazi stres-testa, morat će pripremiti „poke bowl“, tradicionalno havajsko jelo koje je postalo omiljen street food diljem svijeta. Znaju li uopće što je to, jesu li ga ikada prije radili i kušali te tko će najlošije odraditi zadatak, doznajte večeras.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije