Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena diva

Bolesna pjevačica u suzama pred kamerama, obožavatelji shrvani scenama: 'Ovo me slomilo...'

Foto: Profimedia
1/15
24.05.2024.
u 17:00

Uskoro će svjetlo dana ugledati dokumentarac o Celine Dion, jednoj od najvećih glazbenih diva, kojoj je dijagnosticiran rijedak neurološki poremećaj

Obožavatelji 55-godišnje pjevačica Celine Dion u suzama su gledali trailer za nadolazeći dokumentarac o njezinu životu pod nazivom "Ja sam: Celine Dion". U ovoj najavi dokumentarca vidi se Celine kako plače dok govori o svom sindromu koji je uvelike utjecao na njezin život i okončao njezinu karijeru. Na društvenim mrežama mnogi su komentirali kako ih je ovaj trenutak "slomio".

"Ovo me je slomilo. Kakva divna i jaka žena", "Potpuno sam u šoku, ona ne zaslužuje ovo", "Rasplakala me je, a dokumentarac još uvijek nije ni izašao", "Kraljice, zaslužuješ zdravlje, ljubav i sve pohvale", "Celine, volimo te i nedostaješ nam", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, jednoj od najvećih glazbenih zvijezda, dijagnosticiran je rijedak neurološki poremećaj, sindrom ukočene osobe. To je progresivna, neizlječiva bolest kod koje tijelo napada vlastite živčane stanice, te otežava i utječe na pokretljivost. Nakon što je 2022. otkazala svoju svjetsku turneju, sve koncerte planirane za 2023. i 2024. godinu, među ostalim, i u Hrvatskoj, vijesti o njezinu zdravstvenom stanju redovito su bile loše.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/16

 

Njezina je obitelj objavila kako se Celine hrabro bori protiv bolesti. Pojasnili su i da, iako ne postoji lijek za sindrom ukočene osobe, postoje tretmani koji usporavaju napredovanje.

Od objave dijagnoze u prosincu 2022. godine, pjevačica se rijetko pojavljivala u javnosti i većinu vremena provodi u Las Vegasu, na imanju gdje je sve prilagođeno njezinim potrebama. Ipak, još uvijek se nada da će jednoga dana ponovno zasjati na pozornici.

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije