Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna glumica

Bojana Gregorić Vejzović otkrila kako njezina sina zovu djevojke iz razreda: 'Cure su smišljale...'

Foto: instagram
1/19
24.05.2024.
u 08:32

Njezin sin Raul nedavno je napunio 18 godina, a glumica je sada imala lijep povod za čestitku

Kazališta, televizijska i filmska glumica Bojana Gregorić Vejzović na društvenoj mreži Instagram često dijeli lijepe trenutke iz privatnog života, a sada je podijelila i nove uzbudljive vijesti. Naime, njezin stariji sin Raul je ovogodišnji maturant, a tim je povodom pokazala i njegovu majicu za norijadu. 

- Ljudi moji mi smo došli do norijade, zadnjeg dana srednje škole! Kaže mi sin 'ma...cure iz razreda su smišljale natpise za majice, meni je to.' A meni sine nije! Veselite se, čuvajte se i pazite kaj radite divni mladi ljudi! - napisala je glumica pored fotografije sina. 
Podsjetimo, osim Raula, glumica ima i 13-godišnju kći Zoe. Ona i njezin suprug Enes Vejzović sina su vodili nedavno da ispuni svoju građansku dužnost te je Raul glasao na parlamentarnim izborima. - I tako se ide na prvo glasanje. Ajde molim vas objasnite mi kako to vrijeme tako brzo proleti - zapitala se popularna glumica...

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/27

 

Inače, Bojaninu djecu nemamo prilike često vidjeti na njezinim društvenim mrežama, no nerijetko se pohvali njegovim uspjesima. Tako su glumica i njezin suprug Enes Vejzović nedavno su imali razloga za slavlje jer je njihov sin Raul napunio 18 godina. - Njemu je sve ovo blesavo, ja sam danas na rubu suza od sreće...život je fakat smiješan... Sine moj, ljubavi moja, sunce i živote moj, poslušaj pjesmu do kraja i sretan ti 18. rođendan - napisala je Bojana uz video u kojem su se vrtjele Raulove fotografije. 

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije