Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milijuni uzdisali za njom

Biste li je prepoznali? Mnogima je bila jedna od najljepših tenisačica, nedavno je proslavila 54. rođendan

Foto: Instagram
1/8
23.05.2024.
u 19:30

Sabatini se redovito objavama javlja svojim pratiteljima, a ima ih više od pola milijuna, te nerijetko podsjeća na slavne teniske dane koje je okrunila osvajanjem US Opena 1990. godine.

Gabriela Beatriz Sabatini, nekadašnja fantastična tenisačica za kojom su svojedobno milijuni uzdisali i smatrali je jednom od najljepših sportašica svijeta, nedavno je proslavila 54. rođendan, a fotografije na njezinu profilu na Instagramu svjedoče da i danas izgleda sjajno.

 

Sabatini se redovito objavama javlja svojim pratiteljima, a ima ih više od pola milijuna, te nerijetko podsjeća na slavne teniske dane koje je okrunila osvajanjem US Opena 1990. godine.

VEZANI ČLANCI:

Argentinka je za bogate karijere osvojila 27 turnira, međutim nikada se nije popela do prve pozicije na WTA ljestvici. Najbolji plasman karijere bio joj je treće mjesto (studeni 1988. godine), a iste je godine osvojila i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Seulu. 

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

U finalu ju je porazila Steffi Graf, njezina velika suparnica koja ju je nadigrala u još dva velika Grand Slam finala. Njemica je od Sabatini bila bolja 1988. godine u finalu US Opena, a tri godine kasnije i u finalu Wimbledona.
Pokraj karijere je izdala svoju liniju parfema, internet bilježi podatak da se kasnije počela baviti i nekretninama, a najčešće boravi u svojoj rezidenciji u Švicarskoj, točnije u Pfäffikonu.

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije