Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Katarina ispala iz showa, a ova situacija ju je podsjetila na posao: 'Tužna sam'

Foto: Nova TV
1/5
23.05.2024.
u 23:30

Katarina je podijelila svoje misli, kazavši kako ju je ova situacija podsjetila na njezin posao gdje se često sličnim metodama odabire tko će raditi na lošim projektima, a to obično zapadne nju.

Na plemenskom vijeću u Survivoru unutar crvenog tima pale su neke teške odluke. Ognjen je izglasan, a Stefan je odredio da će druga osoba koja ide u duel biti Katarina. „Nemam ništa protiv nje. Razlog za nominaciju je taj da joj se tako 'posrećilo'. Rekao sam da ću odlučiti pomoću brojalice i tako je ona s manjkom sreće otišla u duel“, objasnio je Stefan.

Katarina je podijelila svoje misli, kazavši kako ju je ova situacija podsjetila na njezin posao gdje se često sličnim metodama odabire tko će raditi na lošim projektima, a to obično zapadne nju. U duelu je bio bolji Ognjen kojemu je pošlo za rukom da se pridruži ostalim četvrtfinalistima u crvenom plemenu. „Tužna sam jer sam htjela nastaviti, ali nekako sam i sretna jer sam dogurala do ovdje. Ponosna sam na sebe i sretna sam što idem u porotu“, rekla je Katarina.

VEZANI ČLANCI:

Luka je komentirao Stefanovu „eci peci pec“ metodu. „Ako nije imao ništa protiv ni jedne cure, slažem se s njim da je odabrao na taj način“, rekao je Luka.

Katarininim odlaskom raspao se crveni ženski klan te je ostao jednak broj muškaraca i žena, kao i u plavom timu. „To nas neće spriječiti da dođemo do polufinala, a time i finala“, rekla je Anđela, pokazujući odlučnost i motivaciju.

FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

U večerašnjem izazovu, četvrtfinalisti su se natjecali na novom poligonu. Najbolji će se plasirati u polufinale, dok će najlošiji morali ići u duel. Tko će to biti, doznat ćemo u novoj epizodi Survivora.

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije