Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Našalila se

Nikolina Pišek pokazala kako u novoj kući broji ušteđevinu: 'Ima dosta, moram priznati'

Nikolina Pišek-Ristović
Foto: Instagram screenshot
1/24
24.05.2024.
u 11:32

– Ovdje smo malo brojali ušteđevinu i izbrojali smo dosta, moram priznati. Tako da se isplati štedjeti ovako, neorganizirano. Malo veša po kuhinji, logično, ali lijepo. Doći će sve na svoje mjesto – rekla je pa pokazala još kutija po podu i kovčega po kući.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek početkom tjedna se uselila u svoju luksuznu vilu u Zagrebu u podnožju Sljemena i na Instagramu je podijelila nekoliko videosnimki na kojima je pokazala kako je uredila svoju vilu. Pokazala je kako je uredila blagovaonicu te dio dnevnog boravka i još jednom je pokazala kako uz stil za modu ima i stila za uređenje interijera. Na snimkama se vidi kako je svoj novi dom uredila popularnim komadima namještaja kao što su stolci Calligaris Oleandro, a pokazala je i kako izgleda njezina garderoba u novoj vili. Potom se ponovno javila te otkrila da je održala prvu zabavu u vili.

 „Imamo prvi mini party!” pohvalila se voditeljica. Potom je podijelila fotografiju svoje luksuzne kupaonice. „Ovo na svjetlarniku je ptica, sleti mi svako jutro... Ako to ne vrijedi svakog graška znoja uloženog u ovo, ja ne znam što vrijedi. P.S. Ima da se uvalim u ovu kadu prvu put”, napisala je Nikolina na fotografiju. U snimci na Instagram priči podijelila je još neke dijelove interijera.

No, otkrila je i da u vili još uvijek traju posljednji radovi. Naime, Pišek je podijelila snimku svog doma i otkrila da još uvijek posprema sve nakon useljenja. 

"Evo, kod mene i dalje nered. Koliko god da se trudim te kutije samo dolaze i množe se. Evo došla su ogledala koja sam naručila prije, ogledala koja su stigla sada ovaj čas i čekaju da budu namontirana. Do tada će čekati ovako spakirana, kao sve što čeka. I tu je nered, stravičan. Još ništa nije našlo svoje mjesto kako bi trebalo, još jedno ogledalo koje čeka svoje mjesto, a mislim da sam ga našla", istaknula je, pa pokazala još jednu sitnicu.

Foto: Instagram screenshot

"Ovdje smo malo brojili ušteđevinu i izbrojili smo dosta, moram priznati. Tako da isplati se štedjeti ovako, neorganizirano. Malo veša po kuhinji, logično, ali lijepo. Doći će sve na svoje mjesto", rekla je pa pokazala još kutija po podu i kovčega po kući.
"More kutija koje me čekaju", istaknula je.

Podsjetimo, posljednjih tjedana često je pratitelje na društvenim mrežama informirala o tome kako napreduje uređenje vile koju je kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Obiteljske planove o uređenju vile prekinula je iznenadna smrt supruga voditeljice. Nakon dvije godine Nikolina se odlučila prihvatiti izazova i nastaviti uređenje kuće. Nedavno je i na svojem Instagram profilu podijelila kako majstori rade na postavljanju terase, ali i na obnavljanju sofe.

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

Nikolina Pišek-Ristović
1/113

"Meni jako draga sofa, nije jeftina pa mi žao baciti, bila je prije nekih četiri, pet godina jako loše skladištena tako da nije bila zaštićena", počela je Pišek i otkrila da je ostala u šoku kad ju je vidjela te da je ne bi presvlačila zbog toga što je na sofi originalan traper koji je došao s njom. U svoj novi dom planira donijeti i dio stvari koje su joj ostale u stanu u Beogradu u kojem je živjela s pokojnim suprugom i njihovom kćeri Unom.

Nakon suprugove smrti Nikolina nije mogla pristupiti stvarima koje je ostavila u stanu. Pišek je na Instagramu podijelila snimku koja je nastala ispred stana u Beogradu u kojem provela 10 godina. Voditeljica je nakon dvije godine sudskim putem ishodila pravo na ulazak u stan, no čini se kako joj je svekar Miša Grof stao na put. "Očekivano, ali nadali smo se suprotnome. Djed Miša ne da ući", napisala je pokraj snimke koja je nastala ispred stana. Njezin svekar je kasnije izjavio kako nije znao da Nikolina dolazi pa zato nije pustio njezine odvjetnike u stan jer je otišao u vikendicu.

VIDEO Pobijedio je u prvom hrvatskom talent showu, odbacio sve zbog vjere, a sada će nastupiti u prepunoj Areni

Ključne riječi

Komentara 8

LI
lily
18:43 24.05.2024.

Ovoj se bussines s debelim bradonjom isplatio...

PO
Poletarac101
15:59 24.05.2024.

Hahaha Nevjerojatno koji biser👊🙌

VL
vladek370
21:13 24.05.2024.

Da nije bilo geđe bila bi podstanar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije