Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Dorian: 'Luka je bio ljuti rival i s njim ću otići na večeru'

Foto: Nova TV
1/7
23.05.2024.
u 00:10

Nakon uzbudljive borbe, Dorian je izašao kao sretni pobjednik. „Luka je bio ljuti rival“, izjavio je Dorian pokazujući poštovanje prema svom suparniku. Nagradu koju je dobio za svoju pobjedu, Dorian je odlučio podijeliti upravo s Lukom kojega vodi na večeru.

U plavom plemenu, individualna igra došla je do svog vrhunca kada su Dorian i Luka ostali kao posljednji natjecatelji s najviše života. Nakon uzbudljive borbe, Dorian je izašao kao sretni pobjednik. „Luka je bio ljuti rival“, izjavio je Dorian pokazujući poštovanje prema svom suparniku. Nagradu koju je dobio za svoju pobjedu, Dorian je odlučio podijeliti upravo s Lukom kojega vodi na večeru.

U crvenom plemenu, drama je bila jednako intenzivna. S najviše života, posljednji su ostali Ognjen i Stefan. Međutim, konačnu pobjedu je odnio Stefan, osvojivši ogrlicu osobnog imuniteta. Stefan je odlučio da će na večeru koju je osvojio povesti Anđelu. Ova pobjeda omogućila je Stefanu da u eliminacijski duel direktno pošalje jednog člana svog plemena po vlastitom izboru.

„Nisam bio pod pritiskom zbog poligona, jer sam vidio koje je gađanje u igri. Drago mi je što sam siguran na plemenskom vijeću, vidjet ćete kada dođe vijeće koga ću odabrati“, najavio je Stefan. Ognjen, koji je izgubio za dlaku, vjeruje da će biti izglasan i da će Stefan u duel s njim poslati neku od djevojaka.

FOTO Ovo su najbolji memovi o ovogodišnjoj Euroviziji: Presmiješni su, a Baby Lasagna je ukrao show

1/26

Ne propustite sljedeću epizodu kako biste saznali kako će se odviti plemensko vijeće i tko će biti poslan u eliminacijski duel te očekujte neočekivano.

VIDEO Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije