Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidatkinja showa

Renata iz 'Braka na prvu' bila je u 'Zvezdama Granda': Evo što je pjevala i kako je zvučala

Foto: RTL
1/5
23.05.2024.
u 22:00

Završila je studij novinarstva i bavi se prodajom, no njena velika strast je pjevanje. Koliko voli pjevati jasno je i iz činjenice da se prije dvije godine predstavila u jednom showu u Srbiji.

Renata Dojčinović jedna je od kandidatkinja 'Braka na prvu'. Završila je studij novinarstva i bavi se prodajom, no njena velika strast je pjevanje. Koliko voli pjevati jasno je i iz činjenice da se prije dvije godine predstavila u jednom showu u Srbiji. U 'Zvezdama Granda' pjevala je pjesmu Lepe Brene 'Pazi kome zavidiš', a kasnije i pjesmu koju u originalu izvodi grupa Magazin 'Dani su bez broja'. Stručni žiri nije uspjela impresionirati, dobila je samo jedan 'DA' što joj nije bilo dovoljno da prođe u drugi krug natjecanja. Pratnja joj je bio tadašnji dečko. 

 

Uoči ulaska u show 'Brak na prvu' rekla je da ima svoj bend. 

VEZANI ČLANCI:

- Imam svoj bend - Superiore band. Troje nas je; klavijaturist, pjevač i ja. Odlično funkcioniramo, malen smo i pozitivan tim koji nastupa svaki vikend, a ponekad i neki dan preko tjedna. Sviramo na svadbama, djevojačkim i momačkim proslavama, rođendanima, krstitkama... Obožavam svoj posao, volim interakciju s ljudima, pozitivnu energiju i dobru atmosferu - izjavila je. 

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Podsjetimo, ovaj tjedan smo gledali kako između Renate i Josipa i dalje vlada napetost. Naime, Renata je primijetila se on zatvorio, i to kad se ona njemu otvorila! S druge strane, Josip misli da se ona od samog početka svjesno zatvorila prema njemu pa je odlučio više ne započinjati razgovor s njom, želeći vidjeti kako će se ona ponašati. „O čemu da pričam? Rekli smo si sve“, rekao je Josip i zaključio: „Sve sam dao što sam imao.“

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije