Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivno za večernji list

Veliki uspjeh! Ravnatelj Miljenko Puljić: Kazalište Komedija dobilo pravo izvođenja najgledanijeg svjetskog mjuzikla 'Les Misreables'

Zagreb: Na konferenciji za novinare najavljen je  program 72. Ljubljana Festivala
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
24.05.2024.
u 16:52

Kazalište Komedija dobilo je pravo izvođenja najgledanijeg svjetskog mjuzikla "Les Miserables" (Jadnici) autora Claudea-Michela Schonberga, Alaina Boublila i Herberta Kretzmera, a prema romanu Viktora Hugoa

Ljubitelji kazališta mogu upravo početi trljati dlanove! Naime, kazalište Komedija dobilo je pravo izvođenja najgledanijeg svjetskog mjuzikla "Les Miserables". 

Ravnatelja kazališta Komedija, gospodin Miljenko Puljić otkrio nam je o čemu je točno riječ

 "Kazalište Komedija dobilo je pravo izvođenja najgledanijeg svjetskog mjuzikla "Les Miserables" (Jadnici) autora Claudea-Michela Schonberga, Alaina Boublila i Herberta Kretzmera, a prema romanu Viktora Hugoa" izjavio je Puljić i nastavio:

"Na ovaj način vlasnik prava, Music Theatre International (MTI) u Londonu, tvrtka koja zastupa i Disney, uvrstio je Kazalište Komedija kao ravnopravnog partnera za izvođenje ovog djela što je velika časti i dokaz kvalitete našeg najvećeg glazbenog kazališta, a također i svi umjetnici koji sudjeluju u ovom mjuziklu odabrani su na vrlo kompleksnoj međunarodnoj audiciji među velikim brojem prijavljenih kandidata." 

VEZANI ČLANCI:

A šira javnost detalje o projektu će doznati već idući tjedan. 

"Više o projektu bit će objavljeno na konferenciji za javnost u Klubu Komedija, Cesarčeva 2, u utorak 28.5.2024. u 11 sati, a na predstavljanju će sudjelovati kreativni tim Komedije i odabrani umjetnici" zaključio je ravnatelj kazališta. 

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
19:09 24.05.2024.

Da se razumijemo: jako mi je drago da će Komedija izvesti taj musical. Ali istine radi: Les Miserables je tek 5. najgledaniji iza "Phantom of the Opera", "The Lion King", "Cats" i "Wicked".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije