Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte

Nataša Janjić otkrila kad se točno udala i kako je izgledala vjenčanica

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/8
21.12.2019.
u 19:00

Glumica je dugo od javnosti skrivala točan datum svog vjenčanja s Nenadom Medančićem.

365 dana suza i smijeha. Moj prijatelj i ljubavnik, zaštitnik i potpora, suputnik i vjetar u leđa. Sretna ti godišnjica, ljubavi i mužu - napisala je glumica Nataša Janjić na svom Instagram profilu uz fotografiju s njezinog vjenčanja za Nenada Medančića.

Da su glumica i liječnik uplovili u bračnu luku doznalo se početkom ove godine, ali par nije htio otkriti datum kada su izmijenili bračne zavjete. Ova fotografija i potpis koji je Nataša ostavila otkrio je datum vjenčanja, ali prvi put smo na ovoj fotografiji dobili i priliku vidjeti kako izgleda Natašina vjenčanica. 

Nataša je jednom prilikom otkrila kako su Marijana Batinić i njezin suprug Matej Pašalić zaslužni za njezinu ljubavnu sreću.

 

 

- Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za 
drugo - ispričala je Nataša. Ona i Nenad roditelji su malog Tonija. 

 

Komentara 8

Avatar lasta mala
lasta mala
20:37 21.12.2019.

Sad je moj život potpun.Napokon.

Avatar budala
budala
21:02 21.12.2019.

Sad kad je pala u zaborav , moraju se otkrit i ove slike. Koga briga?!

BA
BakaMraz
00:41 22.12.2019.

Bez ove kao glumice, koju nikad nigdje vidio nisam, niti ikad cuo za nju, bi moj zivot bio nepotpun. Srecom, ovaj clanak me je usmjerio na pravi put. Bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije