Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na jadranu

Natali Dizdar pokazala svoju zavidnu liniju u badiću, obožavatelji pišu: 'Prezgodna'

Natali Dizdar
Foto: Instagram screenshot
1/19
10.08.2022.
u 16:08

Zadarska pjevačica je pozirala dok je izlazila iz mora u crnom jednodijelnom kupaćem koji naglašava njezinu zavidnu figuru, a od svoje oči od sunca štiti crnim sunčanim naočalama.

Zadarska jevačica Natali Dizdar (37) sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je kako uživa na odmoru. Pjevačica je na Instagram profilu pokazala kako uživa na moru, a na fotografiji nije mogla sakriti svoj veliki osmijeh. Dizdar je pozirala dok je izlazila iz mora u crnom jednodijelnom kupaćem koji naglašava njezinu zavidnu figuru, a od svoje oči od sunca štiti crnim sunčanim naočalama. 

Pratitelji su joj uputili mnoštvo komplimenata u komentarima. "Krasna fotka", "Prezgodna", "Wow", pisali su joj te dodali emotikone vatre i srca, a ona je u opisu otkrila da se nalazi na jedrenju na području Paklinskih otoka na našem lijepom Jadranu. Dodajmo da je Natali i skiperica te vrijeme voli provoditi na moru.

Podsjetimo, Natali će ovo ljeto ostati u lijepom sjećanju i to zbog zaruka. Naime, njezin dugogodišnji dečko William Perge kleknuo je, a ona je potvrdno odgovorila. Ovu vijest otkrila je nedugo zatim na Instagramu kada je podijelila fotografiju na kojoj su njih dvoje pozirala zagrljeni i nasmiješeni, a ona je preko usta stavila ruku na kojoj se istaknuo prsten.

-  I ovo se dogodilo! - napisala je uz emotikon plavog srca i prstena. Fotografija koju je objavila snimljena je pored mora, no nije otkrila gdje se trenutno nalazi.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Komentara 3

NE
neberemed
16:35 10.08.2022.

je,oduševil me njen nastup u emisiji volim hrvatsku,ali ni na jedno pitanje nije znala odgovor.o bradi i gebini nebum.

PR
prajdali100
16:40 10.08.2022.

Opet neka sa " zavidnom linijom".

ZA
zagabria7
16:26 10.08.2022.

Natali je oduvijek zgodna i fina cura sa stilom i pameću. I naravno krasnim glasom koji se premalo čuje u eteru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije