Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV NA DALJINU

Natali Dizdar pokazala kako uživa s tajanstvenim dečkom u Francuskoj

Foto: Instagram
1/4
25.07.2020.
u 20:00

Dok je pjevačica šetala u kupaćem kostimu, njen je dragi pripremao voćnu zakusku.

Natali Dizdar nedavno je s članovima Mayalesa predstavila novi projekti Beti, a pauzu od posla iskoristila je da s dečkom Williamom Pergeom ode na odmor u njegovu rodnu Francusku. 

Foto: Instagram screenshot

William živi i radi u Francuskoj, a Natali i on su posjednje dvije godine u vezi na daljinu. Tijekom karantene Perge je proveo vrijeme kod svoje drage u Zagrebu, a sad su odlučili posjetiti njegovu rodnu zemlju. Natali je na Instagramu pokazala kako uživaju u Williamovom domu. Dok je pjevačica šetala u kupaćem kostimu, njen je dragi pripremao voćnu zakusku. 

1/5

- Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma. Sve super, skupa smo, to je to, idemo na jedrenje. Malo spot, malo privatno i tako", izjavila je nedavno Natali za In Magazin.

 

Ključne riječi

Komentara 1

IC
ICCO
21:33 25.07.2020.

Kako će dicu radit na daljinu? Sve vanka regule i onda se čudimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije