Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj braka

Naša misica i ukrajinski bogataš više nisu zajedno?

Melita Fabečić
Foto: Instagram
1/5
22.09.2017.
u 12:23

Melita Fabečić i Aleksandr Onyshenko navodno više ne žive zajedno. Melita je napustila njihovu vilu u Kijevu i vratila se u Zagreb

Pukla je ljubav naše bivše Miss Universe Melite Fabečić i ukrajinskog bogataša Aleksandra Onyshenka, doznaju 24 sata.

Za 48-godišnjeg bogataša lijepa Melita udala se prošle godine u veljači i to nakon samo nekoliko mjeseci poznanstva. Par je živio 
u Kijevu u luksuznoj vili iz koje se Melita, navodno, nedavno iselila i vratila u Zagreb. 

Dok se 23-godišnja Melita u Zagrebu druži s prijateljima, njezin suprug zabavlja se u Miamiju. Onyshenko voli društvo ljepotica i na svojem profilu na Instagramu ima više fotografija sa zgodnim manekenkama poput Natalije Vodianove nego fotografija sa suprugom.

 

 

 

Charity diner with Natalia Vodyanova

A post shared by Aleksandr Onyshenko (@aleksandr_onyshenko) on

 

Ljubav nije kliknula odmah na prvu, ali se tijekom naših druženja dogodila. Nakon naših učestalih druženja, prelomilo se nešto u 
meni i tek tada uopće više nisam dvojila – to je bilo to - rekla je Melita prošle godine nakon što se udala za bogataša kojeg je upoznala u konjičkom klubu. 

 

Komentara 11

NA
narod1
13:11 22.09.2017.

Dakle pumpanje usnica nije urodilo plodom. Možda treba promijeniti plastičnog kirurga pa će bit više sreće.

OB
ObrenM
13:03 22.09.2017.

Sada sponzorusa trosi njegov novac lijepo predstavljajuci domovinu.

NA
Narcis660
15:50 22.09.2017.

Da je imala i malo u glavi nebi se udala z covijeka koji joj moze otac biti.Prodane duse FUJ sta je i ocekivala osim cipelu.On takvih kao ona moze kupiti svaki dan novu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije