Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skoro 80 tisuća pratitelja

Naša influencerica tražila od restorana besplatnu večeru u Poreču, a oni joj neviđeno poklopili

Doris Stanković
Foto: Instagram
1/8
30.08.2020.
u 13:15

Dvadesetogodišnja Doris Stanković, Instagram zvijezda koja broji 80 tisuća pratitelja na toj društvenoj mreži, uspjela je jednom objavom na TikToku postati predmet ismijavanja na internetu.

Za vas od našeg osoblja i gostiju nitko nikad nije čuo - napisalo je osoblje jednog restorana u Poreču 20-godišnjoj influcencerici Doris Stanković nakon što im je ponudila suradnju u obliku kompenzacije tako što je htjela objaviti fotografiju na Instagramu označivši ih na svom profilu.

Tražila je točnije besplatno jelo za označavanje restorana na Instagramu, a kad je stigao odgovor restorana nije joj se svidio.

"I što onda, što smo time dobili? Da se netko sprda s nama zato što smo na vašem Instagram storyju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smiješna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Wiliams, Will Smith. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru s vama iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom storyju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe", poručili su joj nakon ponude, a odbijanje joj je jako teško palo jer je na svom TikToku odlučila oblatiti restoran što je odjeknulo na Twitteru te je zbog istog postala i predmet ismijavanja.

@doris.stankovic

Loooool ##balkan ##foryoupage ##fyp

♬ original sound - doris.stankovic

Nakon što je video obišao regiju, objavu je komentirala i novinarka Maja Sever.

 

Ključne riječi

Komentara 87

SC
Serious_Callers_Only
13:38 30.08.2020.

Dobro su joj i rekli.

Avatar acivij
acivij
13:38 30.08.2020.

80.000 "pratitelja" (bez kune u džepu) i cura si umislila da je neka posebna faca. ....................................................................................................................................................................................................................................................................... Svaka im čast! Fino su je otpilili! 💪💪 👏👏 ...................................................................................................................................................................................................................................................................... Šteta što nije navela ime restorana. Vrlo rado bih bio njihov gost. Na svoj račun!

SA
sargu123
13:41 30.08.2020.

Ova se očito pozdravila sa zdravom pameću. Bravo za odgovor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije