Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamina princeza

Napokon otkriveno ime kćeri Doris Pinčić Guberović: Zanimljivo je, ali nesvakidašnje

Doris Pinčić i Davor Guberović
Foto: Ivana Planinić Ćurić
1/27
08.12.2023.
u 14:54

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović nedavno je rodila svoje treće dijete, a sada je otkriveno kakvo su ona i suprug Davor nadjenuli ime malenoj djevojčici.

Nakon što je uzela višemjesečnu pauzu od javnih pojavljivanja te drastično smanjila objave na društvenim mrežama, Doris Pinčić Guberović nedavno se pojavila na jednom događaju. Voditeljica emisije "Dobro jutro, Hrvatska" i glumica preuzela je ulogu moderatorice jednog panela o zdravlju kože.

Doris svoj privatan život čuva dalje od očiju javnosti i rijetko ga komentira. Voditeljica je 5. rujna na svijet donijela kćerkicu, a dosad još nije otkrivala nikakve detalje pa ni to kako je svoju malenu nasljednicu nazvala. Sada je u medijima isplivala vijest da su ona i njezin suprug Davor Guberović djevojčici dali ime Divna, piše Story. Svoju djevojčicu još nisu pokazali na društvenim mrežama, a kako se čini, do takve objave još neće ni doći. 


Iz prvog braka Doris ima sina Donata i kćer Gitu, koji su se zasigurno obradovali sestrici. Doris se u studenome prošle godine udala za 46-godišnjeg menadžera kod matičara u Zagrebu. Spojila ih je ljubav prema planinarenju, a o njihovoj vezi počelo se pričati u veljači 2022., kada su se skupa uspeli na Kilimanjaro.

VEZANI ČLANCI:


U veljači je domaćim medijima potvrdila da je trudna, a iako se gotovo svakodnevno u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" mogao vidjeti njen trudnički trbuščić, voditeljica je odlučila ostati tajanstvena oko svega vezanog za trudnoću i prinovu. Podsjetimo, glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović prije tri mjeseca rodila je svoje treće dijete, kćerkicu, i to samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan. Na rodiljni dopust otišla je prije otprilike četiri mjeseca. 

 

VIDEO: Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre mu preminule prije nego se rodio

 

Komentara 20

DU
Deleted user
18:07 08.12.2023.

Sada kad znam kako joj je ime ne boli me više želudac!!!

MA
Makbe
18:26 08.12.2023.

Kakve izmišljotine i gluposti u komentarima. Trudnoća samo poljepšava ženu pa bila i deseta. Druga stvar je ako se žena zapusti i zanemari. Žensko tijelo je čudesno. Širi se u trudnoći zbog potrebe djeteta i opet vraća u svoje okvire.

MT
makan tahi
19:25 08.12.2023.

konačno, pa nisam mogao spavati danima bez te informacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije