Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne jede meso

Naomi Campbell: 'Mogu bez hrane nekoliko dana tjedno'

Foto: PA/Pixsell
1/5
05.07.2019.
u 15:17

Ova 49-godišnjakinja komentirala je svoje prehrambene navike u emisiji Lorraine.

Naomi Campbell kaže da se ne izgladnjuje, ali nekada jednostavno ne jede. Ova 49-godišnjakinja komentirala je svoje prehrambene navike u emisiji Lorraine.

Kada ju je voditelj pitao je li istina da jednom tjedno ne jede ništa, te da njezin post traje 24 sata, Campbell je odgovorila smijući se: "Nekad i duže!".

- Jedem kad sam gladna - rekla je i nastavila: - Ne izgladnjujem se. Ako jedan dan ne jedem, pijem samo vodu ili voćni sok. Ovisi o tome kako se osjećam. Nekad kad je vruće ne mogu jesti, samo želim piti sok. Nikad to ne planiram. Može trajati samo jedan dan, a možda i više. Ali samo kad se tako osjećam - zaključila je manekenka.

Već ranije je otkrila da ujutro kad se probudi prvo pije vruću vodu s limunom i probioticima. Nikad ne pije kavu jer ne voli taj miris, više voli čaj, pa po želji pije još šalicu zelenog čaja.

Rekla je i da je vegetarijanka, te da ju je to kompletno promijenilo jer se osjeća lakše. Priznala je da nije mislila da će moći prestati jesti meso.

Voditeljici Oprah Winfrey rekla je da često drži i 'Limunada dijetu' koju je proslavila pjevačica Beyonce.

- Najduže sam izdržala 18 dana. dobro je nekada kompletno očistiti organizam - tvrdi manekenka.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Matrix5
21:29 06.07.2019.

Postiti je zdravo

Avatar dkoor
dkoor
00:00 06.07.2019.

Kad čovjek ima gomilu novaca, životna jednadžbu se mijenja... Ako može kontrolirati sve ili veliku većinu aspekata u životu, onda je praktički normalna stvar da može mnoge stvari podrediti ishrani (ili čemu god već ) , odnosno taj dan fizičke aktivnosti svesti na minimum, uredno spavanje, ugodan okoliš, nema stresa, aktivnosti od interesa itd. Danas je društvo toliko napredovalo da u dobroj mjeri u sličnom scenariju može uživati i 'običan' čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije