Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji je hvale

Nakon što se udala u tajnosti glumica pokazala kako provodi medeni mjesec: 'Top ljepotica'

Bjelovar: Izložbom glumaca otvoren 17. BOK fest
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/10
05.01.2022.
u 17:53

Glumica Tara Taller prošli tjedan izrekla je sudbonosno 'da' svom partneru Farisu Pinju nakon dvije godine veze.

Mlada zagrebačka glumica Tara Thaller (23) prošli tjedan iznenadila je obožavatelje fotografijama s tajnog vjenčanja. Nakon dvije godine veze Tara je izrekla sudbonosno 'da' BIH glazbeniku Farisu Pinju (22). Fotografijama s vjenčanja koje se održalo u Zagrebu Tara se pohvalila na svom Instagramu, a sada je otkrila i kako provodi prve dane bračnog života. 

- Mini honey. Kako je vaša nova godina počela? - napisala je Tara uz nekoliko fotografija koje su snimljene u Sarajevu, gradu u kojem živi protekle dvije godine. Na jednoj od njih Tara stavlja omiljeni parfem i sprema se za izlazak dok druga pak prikazuje kako pliva u bazenu. "Lijepa", "Predivna", "Top, top ljepotica", samo su neki od komentara ispod fotografije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

Da je uplovila u bračnu luku Tara je otkrila u srijedu 29. prosinca. - Mr. & Mrs. Bond #justmarried❤️ - napisala je glumica u opisu vjenčanih fotografija.

Taller je najpoznatija po ulogama u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' te ulogom u srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek' te pobjednica HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju', blistala je u kratkoj, jednostavnoj vjenčanici koju potpisuje dizajnerica Diana Viljevac dok je Faris na sebi imao elegantno crno odijelo.  "Živjeli mladenci! 🥂 Čestitke i sretno vam bilo!", "Čestitam ekipa vesela, draga, voljena... Samo tako nastavite", "Nek vam je sa srećom", "Ljubav uvijek pobjeđuje", samo su neki od komentara ispod Tarine objave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

Inače, Tara i Faris svoju su ljubav započeli nakon što se ona preselila u Sarajevo zbog studija glume. Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu upisala je nakon što je dvije godine bez uspjeha pokušavala upisati Akademiju u Zagrebu. Prije odlaska u Sarajevo dobitnica Večernjakove ruže 2020. rekla je kako neće imati puno vremena za žaliti za Zagrebom jer će imati naporan i užurban tempo, ali je priznala kako će joj biti teško što ostavlja u Zagrebu obitelj i petero braće i sestara. Na Akademiji se zbližila i s Farisom koji je bio i natjecatelj showa X Factor Adria. Skladatelj Tonči Huljić tada je Farisa s još nekoliko natjecatelja  stavio u bend 9 Control i u tom sastavu su nastavili svoju avanturu u showu. Faris se i dalje bavi glazbom, ali trenutno ga gluma više okupira. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
18:28 05.01.2022.

Što je radila na medenom mjesecu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije