Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROTTERDAM

Nakon što je Srbija prošla u finale, Albina jednom objavom otkrila što misli o tome

Prva Eurosong proba Albine Grčić
Foto: EBU / THOMAS HANSES
1/10
21.05.2021.
u 11:31

Sinoćnjim objavama na Instagramu naša predstavnica Albina Grčić (22) dala je naslutiti tko su joj favoriti druge polufinalne večeri.

Dok fanovi Eurosonga željno iščekuju subotnje finale kako bi doznali hoće li njihov favorit zasjesti na europski glazbeni tron, naša predstavnica koja nije izborila finale Albina Grčić (22) sinoć je pratila drugu večer natjecanja te objavama na Instagramu dala do znanja tko joj je favorit.

Nakon što su sinoć proglasili finaliste, na Instagramu je podržala prolaz Finske, Švicarske i Srbije.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Prije natjecanja na svom je Instagramu dala javnu podršku srpskim predstavnicama, grupi Hurricane, poručivši im da je Hrvatska uz njih. Uz to, podršku je dala i mladom Švicarcu Gjon's Tearsu.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, u subotu ćemo od 21 sat gledati 26 finalista: po 10 iz svakog polufinala, domaćina Nizozemsku te veliku petorku: Francusku, Veliku Britaniju, Njemačku, Španjolsku i Italiju. Program u Nizozemskoj vode glumica Chantal Janzen (42), pjevačica Edsilia Rombley (43), pjevač Jan Smit (35) i beauty blogerica i zvijezda YouTubea Nikkie de Jager (27).

Podsjetimo, nakon što se nije plasirala u finale ovogodišnjeg Eurosonga, iz Rotterdama se videoporukom javila Albina. – Ljudi, nemojte biti tužni, nemojte biti razočarani, jer mi nismo. Ja sam stvarno super. Sa sigurnošću vam kažem da zadnjih par godina nismo imali bolji nastup. Mi smo se toliko trudili, bili smo "brutalni" i to je najbitnije. Budite ponosni na nas i pratite nas i dalje. Stvarno smo sretni. Iduće godine Dora će imati show koji svijet nije vidio – kazala je Albina. 

VIDEO Nakon neuspjeha u Rotterdamu, javila se Albina


 


 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar SRK
SRK
09:02 22.05.2021.

Iskreno mi je žao što nisi prošla u finale sa takvim glasom. Pusti Engleski i pjevaj na Hrvatskom. Lijep gest podtške za Hurticane mačke!

PU
Pulchrum
00:38 23.05.2021.

Uvijek je loše biti tuđa kopija. Zašto nije ponudila nešto originalno, hrvatsko? Kostimi su a la Beyonce i Jenifer Lopez. Čemu? Ljudi prepoznaju imitacije

LU
Lukin
21:58 23.05.2021.

Bravo za Albinu. Mržnjom se ništa ne dobija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije