Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bombe na sceni

Ne staju reakcije na prolazak u finale grupe Hurricane, a evo što o njima pišu srpski mediji

Foto: Youtube screenshot
1/9
21.05.2021.
u 09:19

Naime, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević u polufinalnoj večeri Eurovizije na pozornici su izvele pravi show i malo koga ostavile ravnodušnim.

Srpski mediji ne prestaju slaviti prolazak u finale svojih predstavnica, članica grupe Hurricane. Naime, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević u polufinalnoj večeri Eurovizije na pozornici su izvele pravi show i malo koga ostavile ravnodušnim.

To se vidi i po komentarima na društvenim mrežama, brojkama pregleda na YouTubeu, ali i reakcijama srpskih medija. 
Slavlje traje i jutros, te svi pišu kako su ponosni na svoje predstavnice – Uraganke.  

Foto: FIBA/Screenshot

 

Foto: FIBA/Screenshot

 

Foto: FIBA/Screenshot

 

Foto: FIBA/Screenshot

Inače, pjevačice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević članice su grupe Hurricane koja je sinoć prošla u finale izbora za pjesmu Eurovizije. Atraktivne Srpkinje energičnim su nastupom oduševile mnoge, što dokazuje i činjenica da je njihov video u samo devet sati pregledalo više od milijun ljudi. 

Pjevačice su se u grupu udružile 2017. godine, a zanimljivo je i da je Vučić godinu dana ranije već predstavljala Srbiju na Eurosongu. Isto tako je važno spomenuti da je ona autorica stihova pjesme ''Loco Loco'' koju su izvele u Rotterdamu. 
No, ona je ujedno i jedna od članica grupe uz koju se veže skandal. Naime, kako je The Sun objavio, Vučić je 2016. pokušala zavesti Joea Woolforda, britanskog predstavnika, a navodno ga je čak zvala i da dođe u njezinu hotelsku sobu. 

Njezina kolegica Ksenija Knežević kći je srpskog pjevača Nenada Kneževića. Prvi put se na Beoviziji okušala kao 17-godišnjakinja 2013. godine s prijateljicama Anđelom Vujović i Danom Gašić, ali nisu uspjele postići neki uspjeh. 
Ivana Nikolić treća je članica benda koja je u fokus javnosti došla prije dvije godine kada je objavila fotku s glumcem Johnnyjem Deppom koji je tada boravio u Beogradu. 

"Johnny je bio veoma ljubazan. Prišla sam mu i zamolila da se fotografiramo. Sjedio je preko puta mog stola. Osiguranje mi nije radilo probleme. Rekla sam mu da sam pjevačica, pokazala mu naše spotove i otkrila da moj bend nastupa uglavnom na Karibima. Nadamo se da će biti prilike ako se ponovo sretnemo na nekom od otoka i da će Depp prisustvovati našem nastupu. Na kraju smo razmijenili e-mailove", otkrila je tada Nikolić.

Energiju koju su imale u drugoj polufinalnoj večeri, djevojke su, prema pisanju srpskih medija, punile na Karibima gdje su se pripremale. 

Pjevačice su pjevale i u Hrvatskoj, a da su iznimno popularne i kod nas, dokazuje i činjenica da je njihova pjesma Tuturutu bila na vrhu trendinga na hrvatskom YouTubeu. 

Hit u regiji postale su tek 2019. kada su snimile pjesmu na srpskom "Favorite", a prije toga pokušale su pjevati na engleskom, te su na tom jeziku snimile čak četiri pjesme. 

VIDEO Albina se oglasila nakon što nije prošla u finale: "Sve se događa s razlogom!"

Komentara 6

E9
E 93
10:06 21.05.2021.

One su bile super svaka cast❤️

Avatar warum
warum
09:56 21.05.2021.

Iskrene cestitke, bravo.

BR
brandogdjejemarija
09:56 21.05.2021.

Očiti dokaz da ako pošalješ par zgodnih polugolih žena na Eurosong da je potpuno nebitno na kojem jeziku pjevaš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije