Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''BOJA LJUBAVI'

Nakon kaputa od 26 tisuća kuna, Severina pozirala u dekoltiranoj haljini

Severina
Foto: Instagram
1/4
12.12.2020.
u 14:27

Pjevačica voli dobre komade odjeće, a slabost su joj cipele od kojih je jedan par često ljeti nosila, a riječ je o potpeticama marke Sophia Webster i to model Chiara čija cijena iznosi približno 4.200 kuna

Nakon što je prije nekoliko dana prošetala Zagrebom u kaputu čija je cijena 26 tisuća kuna, Severina je na Instagramu objavila novu fotografiju, ovog puta u crvenoj dekoltiranoj haljini. 

- Volim crvenu haljinu, napisala je pjevačica pokraj fotografije koja je u samo nekoliko sati dobila gotovo 20 tisuća lajkova i puno komplimenata.

Foto: Instagram screenshot

-"Crvena je boja ljubavi", "Crvena se nosi, ha?", uočili su zanimljivu simboliku njeni pratitelji.

Pjevačica voli dobre komade odjeće, a slabost su joj cipele od kojih je jedan par često ljeti nosila, a riječ je o potpeticama marke Sophia Webster i to model Chiara čija cijena iznosi približno 4.200 kuna.

Severina
1/12

Prije tjedan dana objavila je i fotografiju na kojoj je u crvenoj haljini ispod koljena, a cijelom dužinom praćenu gumbima sprijeda. Mnogi su tada primjetili kako pjevačica tijekom hladnog dana ima neobičan odabir obuće. - A joooj. Vani je baš hladno, a sandale! Hrabra je - glasi jedan od komentara ispod fotografije. Prije toga, pratiteljice su se složile da bi voljele obući njezine sandale, bez obzira što je vrijeme hladno.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
majstorsmora
17:59 12.12.2020.

Koje tufere koristi?

ZI
zidov
16:44 12.12.2020.

Sto nas jebes sa tom matorom bundevom koja je dužna pun kufer poreza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije