Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Nakon sedam godina Tomislav Bralić i klapa Intrade ponovno u zagrebačkoj Areni

Evo nas opet u Areni nakon 7 godina, koncert u najvećoj dvorani u Hrvatskoj. Velika je to čast i odgovornost za mene i klapu Intrade, to je ujedno potvrda našeg rada i još jedan dokaz da imamo najbolju i najvjerniju publiku koja nas uvijek prati - kazao je Bralić
11. rujna 2018. u 14:15 2 komentara 955 prikaza
Tomislav Bralić i klapa Intrade
Foto: Toni Bučić
Pogledajte galeriju 1/5

Tomislav Bralić i klapa Intrade će nakon sedam godina ponovo zapjevati u zagrebačkoj Areni uz koju ih vežu samo najljepša sjećanja i prikazi prepune dvorane raspoloženih obožavatelja koji su uglas s njima pjevali najveće hitove. Ulaznice su u prodaji od danas.

klapa Intrade i Tomislav Bralić Oduševili publiku Rasprodani koncert Tomislava Bralića i klape Intrade sinoć u Ciboni doživio ovacije

Prije sedam godina su održali večer za pamćenje u zagrebačkoj Areni, a sada su odlučili svoj trinaesti koncert u Zagrebu održati ponovo u toj dvorani. Na zadnjem koncertu u Areni Tomislav i klapa su bili sjajno raspoloženi, večer su uveličali fantastični gosti, raspjevana publika ih je pratila tijekom cijelog koncerta a vrhunska produkcija s impresivnom scenografijom dalmatinskog trga širine 24 metra je dala poseban pečat toj večeri.

U zagrebačkoj Areni ćemo 01. prosinca vidjeti još jedan vrhunski koncert ove klape s nekoliko iznenađenja i nabijen emocijama, dok produkciju koncerta potpisuje isti tim kao i na svim njihovim zagrebačkim koncertima. Valjda istaknuti i zanimljiv podatak da je klapa Intrade jedina klapa koja je uspjela napuniti sve arene i veće dvorane u Hrvatskoj.

TOMISLAV BRALIĆ Za mene je svaka naša pjesma oda radosti

Tomislav Bralić je veselo najavio povratak u Arenu - Evo nas opet u Areni nakon 7 godina, koncert u najvećoj dvorani u Hrvatskoj. Velika je to čast i odgovornost za mene i klapu Intrade, to je ujedno potvrda našeg rada i još jedan dokaz da imamo najbolju i najvjerniju publiku koja nas uvijek prati. Sve naše najbolje pijesme ćemo otpjevati zajedno i nadam se još jednom velikom spektaklu koji ćemo svi pamtiti.

Ova klapa od 2006. godine uzastopno u prosincu održava velike koncerte u Zagrebu, što je malo kojem izvođaču do sada uspjelo da sve godine iznova izazove interes i napuni svaku dvoranu u glavnom gradu. Klapa kaže da tajne nema, treba imati dobre pjesme koje s kojima će se ljudi povezati i zavoljeti.

Nema bolje pozivnice za koncert od kadrova s njihovog prošlog koncerta u Areni gdje se mogla osjetiti sva čarolija te večeri: 

Od prošlog koncerta u Areni klapa je nastavila nizati mnoge uspjehe na festivalima gdje su osvojili brojne nagrade, otišli su na dvije turneje po Americi i Kanadi te na jednu po Australiji.

01.12.2015., Zadar - Tomislav Bralic, pjevac klape Intrade, koja slavi 30 godina postojanja.  Photo: Dino Stanin/PIXSELL Intervju Tomislav Bralić: Da se opet rodim, opet bi piva

Prošle godine je ova klapa ispunila svoj dugogodišnji san i zapjevala upulskoj Areni po prvi puta. Dvostruki CD i DVD 'Arena Pula' s tog koncerta je izašao u izdanju Scardone, te je odmah izborio svoje mjesto na prodajnim top listama a koncert je uživo prenosila i televizija.

Ulaznice za koncert su u prodaji u Scardoni (Srebrnjak 64), Ticketshopu i sustavu Eventim.

Ivan Ljubičić
hollywoodska priča
Prepoznajete ga? Kao izbjeglica došao iz Banje Luke u Hrvatsku, a danas je težak milijune eura
HUB
FINANCIJSKA EDUKACIJA
Važnost kreativnog pristupa u financijskom obrazovanju mladih