Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogreške koje se ne smiju događati

Nakon nastupa na Super Bowlu svi ismijavaju 50 Centa jer se nije uskladio s playbackom

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
14.02.2022.
u 10:01

Dosta komentara bilo je vezano za reklame koje su u velikoj mjeri bile reklame za kriptovalute, ali i ostale reklame bile su veliko razočaranje, navode u komentarima gledatelji.

Super Bowl nije samo sportski spektakl i svake godine publika s velikim nestrpljenjem očekuje glazbeni show tijekom poluvremena u kojem se uvijek pokušava napraviti senzacionalna glazbena predstava. Publika je i ove godine pozorno pratila ovaj show u kojem su sinoć nastupili Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar i 50 Cent i ubrzo je na društvenim mrežama izdvojila trenutke koji nisu oduševili.

Dosta komentara bilo je vezano uz reklame koje su u velikoj mjeri bile reklame za kriptovalute, ali i ostale reklame bile su veliko razočaranje, navode u komentarima gledatelji. U vezi s reklamama publika je bila iznenađena i slavnim osoba koje su se pojavile u reklamama u poluvremenu Super Bowla i nije im jasno po kojoj su logici neke poznate osobe spojili u parove u reklamama.

Nije im jasno zašto se Brie Larson i Eugene Levy zajedno pojavljuju u reklami za Nissan, a primijetili su i pogreške te nedostatke koji se u ovakvoj superprodukciji, jednoj od najskupljih, ne bi smjeli događati. Pjevač Mickey Guyton, koji je pjevao nacionalnu himnu, pogrešno je označen kao Jhené Aiko koja je pjevala "America the Beautiful", a to je bila samo jedna od uočenih pogrešaka.

 

 

Ono što je izazvalo najviše komentara i kritika jest izvedba 50 Centa koja je bila na playback, no reper nije dobro pratio riječi i sve je nasmijalo kako nije sinkronizirao usne s sa svojom pjesmom. Slično se dogodilo i Eminemu, i za njega su gledatelji na društvenim mrežama istaknuli kako je sinkronizacija bila poprilično loša. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:49 14.02.2022.

Bro is on white, bro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije